1. No Man's Sky-studio werkt aan 'gigantische' game

No Man's Sky-studio werkt aan 'gigantische' game

Hello Games bestaat inmiddels uit 26 werknemers

Hello Games, de studio achter No Man's Sky, werkt aan een nieuwe "gigantische" game.

Dat meldt studiohoofd Sean Murray aan Polygon. "Het is een gigantische, ambitieuze game zoals No Man's Sky." Meer details over het project zijn er nog niet. Wel laat Murray weten dat Hello Games inmiddels uit 26 werknemers bestaat. Inmiddels werken er 23 van die mensen aan de volgende game.

Hello Games gaf in 2016 No Man's Sky uit. De game werd op release gehekeld door fans en de pers. Hoewel het spel de beloofde vrijheid bood in de vorm van ontelbare planeten om te verkennen, was er weinig te beleven op die planeten. In de jaren daarop heeft Hello Games diverse grote updates uitgebracht om de game interessanter te maken. Onlangs bracht de ontwikkelaar de kleinere game The Last Campfire uit.

Voor de nieuwe game weet Murray nog niet zeker hoe de studio het precies gaat aankondigen. Bij Hello Games is men bewust over hoe No Man's Sky voor release werd gepresenteerd en hoe het eindproduct niet aan de verwachtingen voldeed, en men wil dit voor de nieuwe game voorkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Succes gewenst, die branden zich hopelijk niet een tweede keer. NMS is nu gewoon een hele leuke game geworden.
  • Ik ben deze week begonnen met NMS, via de gamepass. Moet zeggen dat ik het tot nu toe (zo’n 5 uur gespeeld) een erg indrukwekkende game vind. Ben benieuwd naar waarmee ze nu gaan komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren