1. Volgende Microsoft Flight Simulator-update neemt Nederland onder handen

Volgende Microsoft Flight Simulator-update neemt Nederland onder handen

en Frankrijk, België en Luxemburg..

De volgende Microsoft Flight Simulator-update voegt meer detail toe aan Frankrijk en de Benelux.

Dat blijkt uit een update van ontwikkelaar Asobo Studio. De nieuwe update verschijnt eind maart. De exacte details van het bijwerken van ons kikkerlandje worden nog even geheim gehouden, maar gezien de update zich enkel focust op bovengenoemde Europese landen, is de kans best groot dat je in maart je eigen huis kan bezoeken.

Verder bespreekt de ontwikkelaar een nieuw prototype, genaamd Scenery Gateway System. Dit systeem moet ervoor zorgen dat spelers en ontwikkelaars hun eigen landschappen kunnen optimaliseren om ze vervolgens beschikbaar te stellen voor het grote publiek. 

Eerder gaf het bedrijf al updates uit waarmee het Verenigd Koninkrijk, Japan en de Verenigde Staten veel gedetailleerder werden gemaakt. Tijdens de vorige livestream gaf Asobo al aan dat het nog meer van dergelijke 'World Updates' uit wil brengen voor de game, waaronder nog meer updates voor de Verenigde Staten, waarin plekken als Hawaii en Alaska worden meegenomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren