1. Volgende Tomb Raider-game moet tijdlijn van oude en nieuwe games combineren

Volgende Tomb Raider-game moet tijdlijn van oude en nieuwe games combineren

Game moet zich na alle eerdere Tomb Raider-games afspelen

Een volgende Tomb Raider-game moet de tijdlijnen van de oude games en de recente trilogie samenvoegen.

Dat meldt regisseur Will Kerslake van ontwikkelaar Crystal Dynamics in een video rondom de franchise. De video werd op social media geplaatst ter ere van het vijfentwintigste jubileumjaar van Tomb Raider.

"Onze ontstaanstrilogie vertelde het verhaal van Lara's begindagen, waarin ze in een overlever veranderde, een heldin werd en uiteindelijk een 'tomb raider'. De klassieke games bevatten juist een ervaren en bekwame avonturier. We zien een toekomst voor Tomb Raider voor ons die zich na al deze avonturen afspeelt. We willen verhalen vertellen die zowel op Core Designs' als Crystal Dynamics' games bouwen en deze tijdlijnen samenvoegen."

Fans moeten wel geduld opbrengen om het resultaat hiervan te kunnen ervaren. "Dankzij Tomb Raiders uitgebreide geschiedenis is dit geen makkelijke taak. We vragen om jullie geduld terwijl we ontwikkelen. In de nabije toekomst staan er geen grote game-aankondigingen gepland."

Wel werd eerder deze maand een geanimeerde Tomb Raider-serie aangekondigd voor Netflix. Deze speelt zich na de moderne Tomb Raider-trilogie - oftewel na Lara's begindagen - af.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • De tomb raider reboot trilogie was geweldig dus laat maar komen. Rise of the Tomb Raider was voor mij zelfs een van de beste games van de afgelopen generatie.
  • @Real13 de eerste reboot en Rise vond ik inderdaad ook geweldig. Shadow of the tomb raider vond ik wat minder. Het zag er fantastisch uit maar de meerdere (saaie) side quests en daardoor het backtracken was wat vermoeiend. Van mij mogen ze wat minder focussen op semi openworld en meer op een lineair en gefocust avontuur wat goed tot zijn recht komt.

    Dit is een mening die ik over veel games heb trouwens. Groter is lang niet altijd beter.
  • Geloof het of niet maar ik zit nu middenin Tomb Raider 2013! Ik heb met de recente PS-Plus aanbieding van Shadow of the Tomb Raider de gehele trilogie compleet en voor deze week geen van de drie opgestart. 'Deel 1' van deze trilogie is al heel vet, kan niet wachten om te zien wat Rise & Shadow in petto hebben. Gaat echter nog wel even duren want ik ben een completionist met dit soort games… #ZinIn

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren