1. Volgende Ubisoft Forward vindt plaats in september

Volgende Ubisoft Forward vindt plaats in september

Gods and Monsters of Rainbow Six: Quarantine wordt mogelijk uitgesteld

De volgende Ubisoft Forward-presentatie vindt plaats in september. Dat bevestigde CFO Frédérick Duguet tijdens een winstbespreking.

Duguet werd specifiek gevraagd naar Rainbow Six: Quarantine en Gods and Monsters, die afwezig waren tijdens de presentatie van juli en volgens hem nog steeds gepland staan om voor 1 april 2021 te verschijnen. Daarbij gaf hij wel aan dat een van beide titels mogelijk uitgesteld wordt naar het volgende fiscale jaar.

Momenteel werkt het merendeel van Ubisoft-werknemers vanuit huis. "Tot nu toe zijn we blij met de progressie, maar het is iets wat we op wekelijkse basis evalueren."

De vorige Ubisoft Forward onthulde meer beelden van Assassin's Creed Valhalla en Watch Dogs Legion. Ook werd Far Cry 6 uit de doeken gedaan.

Gods and Monsters

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Datum staat genoteerd. Voor mij toch wel een van de belangrijkste presentatie ( al kan Rainbow dus mij gestolen worden) AC Valhalla, WD Legion en Gods and monsters zijn waar ik voor kom. Enige wat belangrijker zou kunnen zijn is als Square Enix een presentatie houd over Dragon Quest, Final Fantasy of een ander J-rpg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren