1. Volgende update Modern Warfare en Warzone reduceert bestandsgrootte

Volgende update Modern Warfare en Warzone reduceert bestandsgrootte

De game neemt minder ruimte in beslag

De volgende update voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone reduceert de bestandsgrootte van de game. Dat meldt production director Paul Haile.

"Hey allemaal, seizoen 5 komt eraan en het is groot. Met de volgende update voegen we alle nieuwe content toe en optimaliseren we onze assets", zegt Haile op Twitter.

" Dat betekent dat de download groot zal zijn, maar de totale grootte van de game op je consoles afneemt als je de patch downloadt, ondanks dat we een hoop content toevoegen." Verder benadrukt hij dat Infinity Ward de bestandsgrootte van de game verder reduceert in volgende updates voor de game.

De bestandsgrootte van Modern Warfare en Warzone is een veelgehoorde klacht over de game. Momenteel neemt de PS4-versie van de volledige game bijvoorbeeld 195 GB in beslag.

Call of Duty: Modern Warfare seizoen 5 begint op 5 augustus. Volgens Charlie Intel is de patch van 36 GB voor sommige gebruikers al te downloaden op Playstation 4. De inhoud van het nieuwe seizoen wordt vermoedelijk dinsdagavond onthuld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • ff een vraag over PC. geen idee waar ik het anders moet doen gezien forum dood is.

  ik heb van werk een redelijke pc gekregen voor thuiswerk. Destiny 2 draait goed en ziet er goed uit. ik heb alleen weinig geheugen, dus kan maar 1 game kwijt op die schijf. nu had ik zelf al een externe harde schijf (HDD) (bent niet zo thuis in PC termen, dus wellicht praat ik nu onzin) een oud dingetje. ik heb daar warzone op opgeslagen, maar als ik dat wil spelen ziet het er niet uit, korrelig, lage framerate e.d. komt dit omdat die van de externe HDD af gespeeld word? of is die pc toch niet zo goed?

  Er zit een kaart van Nvidia in (geloof P1000) is dat een beetje goed of niet?

  Alvast bedankt!

  (sorry voor offtopic) (niet helemaal trouwens, gezien het warzone nieuws is).
 • @Soon.

  Mischien even op google of direct op youtube je specs intikken dus processor + videokaart en dan warzone er achter. Dan krijg je vaak wel video's waar je makkelijk kan zien hoe goed je game draait met welke instellingen. En soms draaien dan spellen zeer goed op hoge settings wat volgens die benchmark sites niet werkt.
 • @Sjoek
  Dat is een goede tip, wist ik niet. Thanks
 • Enige wat ik weet is dat COD een behoorlijk zware game is op high settings en dat je videokaart niet echt een gaming kaart is maar een CAD kaart gemaakt voor designen. Wat betreft de HDD kun je beter zorgen dat ie usb 3.0 is, ik heb namelijk problemen met mn oude 2.0 HDD voor games. Werkgeheugen en processor zijn ook heel belangrijk.

  Hier een link zodat je je pc kunt scannen:
  https://www.pcgamebenchmark.com/

  Als er een fail staat bij de minimum requirements kun je het wel vergeten.

  Succes
 • @adutchman

  ja dat wist ik dat het een autocad kaart is, maar omdat destiny 2 goed draait, dacht ik dat warzone geen probleem moest zijn!
  bedankt voor je reactie!
 • @Soon.
  No problemo, hoop dat je er uit komt. Ik ben ook geen expert op het gebied van PC gaming hoor. Maar die website is dan wel handig.
 • @adutchman
  Willen jullie niet zo vriendelijk zijn naar elkaar? Op deze website spreken we alleen onze voorkeuren uit en kraken we anderen met een andere mening af. Wat jullie hier doen kan echt niet door de beugel… ;)
 • @blue_blade_3
  Zo kan het ook Bleu…;)
 • @blue_blade_3 ok ik begin:

  Sega Genesis > alle huidige en nieuwe consoles.

  Durf deze feit maar tegen te spreken!
 • @Soon. Lijkt mij dat die videokaart het wel aan moet kunnen. Een hdd in usb 3.0 zou het ook gewoon op moeten werken. Deed ik op school wel eens 😂. Die site van a dutchman ken ik niet maar zal wel zelfde soort iets zijn als can you run it dit kreeg ik bij de gamemania aangeraden om te testen of een game werkt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren