1. Star Wars Jedi: Fallen Order-video toont volledige EA Play-demo

Star Wars Jedi: Fallen Order-video toont volledige EA Play-demo

Bijna een halfuur aan beelden

De volledige EA Play-demo van Star Wars Jedi: Fallen Order is nu te zien in een nieuwe video.

Electronic Arts hield deze maand weer EA Play, een evenement dat het weekend voor E3 werd gehouden en waar de uitgever zijn nieuwe games toonde. Het aankomende Star Wars Jedi: Fallen Order kreeg een uitgebreide demo tijdens de livestream. Op EA Play zelf konden aanwezigen echter met een nog langere demo aan de slag. Er is nu een bijna halfuur durende video van die demo uitgebracht.

Regisseur Sig Asmussen heeft teven fans van de franchise toegesproken na wisselende reacties op de EA Play-beelden. "We hebben maandenlang gediscussieerd over de beste strategie voor het uitgeven van deze content en besloten tijdens de onthulling vijftien minuten aan pure in-game beelden te tonen, met de focus op lichtzwaardduels die de Jedi-fantasie aanspreken. Maar je bent niet te krachtig tijdens gevechten; de gevechten zijn niet te makkelijk. Ik beloof dat er in het gevechtssysteem veel uitdaging en diepgang zit."

Hij vervolgt: "Dat kan ik ook zeggen van het leveldesign, dat niet lineair is en is beïnvloed door spellen als Metroid, Castlevania en de Souls-reeks. De game heeft meerdere planeten waar je met je ruimteschip naartoe kunt reizen. Op deze planeten zijn nieuwe mogelijkheden en upgrades te vinden, en je kunt ook nieuwe paden naar de planeten openen, dus het terugreizen naar eerder bezochte planeten is een essentieel onderdeel van de ervaring."

Jedi: Fallen Order draait om het falen van de Jedi Order na Episode 3. Spelers nemen de rol aan van de beginnende Jedi Cal Kestis, die Order 66 overleeft en op de vlucht is voor The Empire. De game van Respawn Entertainment komt op 15 november uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Meh… zie weinig waarvan ik onder de indruk ben. Het is mooi, maar de gameplay lijkt mij erg lineair en repetitative.
  • Ziet er goed uit, maar om te zeggen dat het een instant buy word blijft nu nog even lastig

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren