1. Voorlopig geen grotere crews mogelijk in Sea of Thieves

Voorlopig geen grotere crews mogelijk in Sea of Thieves

Vier blijft de maximum

Het maximale aantal spelers per schip blijft voorlopig op vier staan in Sea of Thieves.

Dat vertelt creatief regisseur Mike Chapman in een interview met gamewebsite Polygon. Volgens de regisseur zijn er geen plannen om het maximum aantal spelers per schip in de nabije toekomst te verhogen.

Volgens Chapman is er intern uitgebreid gesproken over het veranderen van de dynamiek aan boord van een schip, bijvoorbeeld door het spelersaantal te verhogen. Ontwikkelaar Rare vindt het echter belangrijk dat er duidelijkheid heerst binnen hun game. Wanneer spelers een galjoen zien varen, moeten ze zich direct kunnen realiseren dat het schip bemand wordt door vier piraten. 

Verder verklaart Chapman dat het Xbox Live-technisch een stuk lastiger te bewerkstelligen is dan je zou denken. In de zomer van 2020 introduceerde de ontwikkelaar overigens wel de mogelijkheid om een private server te starten. Op deze manier kunnen content makers een server delen met hun community, hoewel er geen goud verdiend kan worden in deze servers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren