1. Voorlopig geen nieuwe details Super Smash Bros.

Voorlopig geen nieuwe details Super Smash Bros.

Bedenker werd te enthousiast

In zijn wekelijkse Famitsu-column gaf Super Smash Bros.-bedenker, Masahiro Sakurai, aan dat hij vanaf nu nieuwe details over Super Smash Bros. Ultimate voorlopig niet meer bekend gaat maken.
Isabelle

Na de negen nieuwe personage-onthullingen voor het grootste aantal spelers in een Super Smash Bros.-game krijgen we voorlopig geen nieuwe onthullingen meer te zien. In de afgelopen tijd ging het behoorlijk hard met de aankondigingen voor nieuwe details. Onlangs werd Isabelle als nieuw personage gekozen om mee te doen in de game.

Mensen hopen op nog een paar verrassingen voor in de game. Tot nu zijn er vijf nieuwkomers in de game verschenen: Inkling, Ridley, Simon Belmont, King K. Rool en Isabelle. Daarbij zijn er ook nog vier Echo Fighters onthuld: Daisy, Richter Belmont, Dark Samus en Chrom. Komen er nog meer?

Super Smash Bros. Ultimate

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Wat is langer wachten? Over ruim 2 maanden ligt de game in de winkel.
 • Dit is dus nieuws over voorlopig geen nieuws. Lekker man.
 • In ander (non-)nieuws: "Voorlopig verschijnen er nog geen trailers van GTA VI", "Setting Assassin's Creed-game van 2021 nog niet uitgelekt" en "Gerucht: EA wordt in de nabije toekomst geen non-profit organisatie". Scheelt weer wat ruimte op de voorpagina.
 • Belachelijk, we weten nog helemaal niks van de game. Ze hadden hier wel wat meer aandacht aan mogen besteden…
 • Zolang Dixie nog maar in de game komt is t niet erg.
 • @kaassoufleeisback

  Het is Sakurai natuurlijk niet ontgaan dat jij daar steeds om loopt te zeuren. Vandaar deze beslissing Haha.

  Kaas je zult de game nu moeten kopen om erachter te komen. Wees getroost…het schijnt dat als jij 1000 banaantjes verzameld in smash je Dixie krijgt. (Speciaal voor jou)
 • Weten we niet alles al?
 • i want a story mode!
 • @Darkempire Smash is ook nooit helemaal mijn game geweest, maar de story mode in Brawl vond ik wel nice. Met name ook de prachtige cutscenes waarin alle personages uit de verschillende series samen komen. Ik hoop dus vooral dat er weer zoiets in zit!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren