1. Voorlopig komt Rage 2 niet naar de Switch

Voorlopig komt Rage 2 niet naar de Switch

Volgens Tim Willits is dit op technologisch vlak nog niet mogelijk

Voorlopig komt Rage 2 niet naar de Switch. Dat bevestigt de regisseur van id Software studio, Tim Willits, tijdens PAX East. “We hebben er wel naar gekeken, maar het is de technologie die ons hindert. Er zijn nogal wat uitdagen”, aldus Willits.

Tijdens PAX East deelde Willits in een interview met DualShockers veel informatie over Rage 2. Zo ook dat de game voorlopig niet uitkomt op de Nintendo Switch. Volgens Willits zit de keuze hem in de beperkingen van het Switch-platform. “Maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen en platformen om mee te werken. We vinden het interessant om de mogelijkheden te onderzoeken, maar voor nu zit het er nog niet in”, zegt Willits.

Rage 2

Rage 2 is een rpg shooter-game met grote explosies en bijzondere wapens. Deze kunnen niet naar behoren functioneren op de Switch.

Bethesda, de uitgever van Rage 2, is de laatste tijd druk bezig met games naar de Switch halen. Zo zijn The Elder Scrolls V: Skyrim, DOOM en Wolfenstein 2: The New Colossus al overgezet naar de Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren