1. GTA Online toont mogelijke locatie Grand Theft Auto 6

GTA Online toont mogelijke locatie Grand Theft Auto 6

Dlc toont gelijkenissen met Vice City

GTA Online-spelers denken de locatie van Grand Theft Auto 6 gevonden te hebben vanwege mogelijke hint in de nieuwe Open Wheel Races Series-dlc.

Het gaat om één van de circuits uit de dlc, Height of Society, die een gelijkenis vertoont met de stad waar Vice City op gebaseerd is: Miami (Florida). Een afbeelding met de vergelijkingen tussen het circuit en de stad verscheen onlangs op Eurogamer. Daar is ook op te zien dat Height of Society ook lijkt op de stad Chicago, Michigan en het land Mexico. De afbeelding is hieronder te bekijken.

De afbeelding voedt het eerdere gerucht dat de game zich naast Vice City ook in Zuid Amerika afspeelt. Ontwikkelaar Rockstar heeft tot nu toe weinig over het nieuwe deel in de Grand Theft Auto-franchise losgelaten. Dit zorgt ervoor dat het bol staat van de geruchten over de game. Rockstar heeft zelf nog geen reactie gegeven.

Wanneer Grand Theft Auto 6 uitkomt is nog niet bekend.

Gerucht GTA 6

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren