1. Voormalige Call of Duty-manager gaat Battlefield-franchise leiden

Voormalige Call of Duty-manager gaat Battlefield-franchise leiden

Byron Beede hielp mee aan Call of Duty en Destiny

Byron Beede, de voormalige general manager van de Call of Duty-franchise, wordt de general manager en senior vicepresident van de Battlefield-reeks.

Dat meldt IGN. Het feit dat de voormalige Activision-werknemer bij Electronic Arts aan de slag gaat, zou "een strategische inzet voor de groei van de franchise tonen".

Beede heeft meegewerkt aan franchises als Call of Duty en Destiny. Zijn ervaring in het lanceren van de live services voor deze games komt ongetwijfeld van pas in de toekomst van de Battlefield-franchise. 

Volgens IGN rapporteert Beede direct aan Vince Zampella, de Respawn-oprichter die zijn rol binnen EA uitbreidt, onder andere door Dice LA te runnen.

Afgelopen dinsdag werd bekendgemaakt dat de nieuwe Battlefield-game op 9 juni om 16:00 uur Nederlandse tijd wordt onthuld. Volgens geruchten heet de game simpelweg 'Battlefield' en bevat de game het Levelution-systeem, dynamische weersystemen en slagvelden met 128 spelers op consoles. Een versie van de aankomende onthullingstrailer is al - in lage kwaliteit - uitgelekt.

Battlefield

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren