1. Red Dead Redemption 2 gameplaytrailer op donderdag 9 augustus

Red Dead Redemption 2 gameplaytrailer op donderdag 9 augustus

Teaser van een trailer

Rockstar Games heeft vandaag laten weten dat op donderdag 9 augustus om 17:00 uur, een gameplaytrailer van Red Dead Redemption 2, aan de wereld wordt getoond.

Volgens Rockstar Games komt in de video van morgen gameplay uitgebreider aan bod. Bekijk hieronder alvast wat screens om in de stemming te komen.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is vanaf 28 oktober beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Erg benieuwd. Heb er erg veel zin an!
 • Ben benieuwd, kan ook echt niet wachten op online ..
 • Shit shit komt die game al zo snel en ik heb nog een backlog en wilde 1 nog uitspelen :( Dan alle spoilers en videos vermijden.
 • Dit gaat echt zo'n hype worden. Oktober gaat imho de beste game maand worden.
 • @Meta_coola te veel in die maand😂 heb helaas red dead niet besteld omdat ik eerst Assassins creed en romb raider uit wil spelen als ik red dead ook koop heb ik waarschijnlijk half uitgespeelde games😣
 • @ert64

  Ik sla juist shadow of the tomb raider over over (ik moet rise nog uitspelen maar de been there done that vibe slaat toe). Ik ga voor Assassin's Creed Odyssey en RDR 2. (shadow of the tomb raider komt een maand of 6 later wel in huis)
 • @Meta_coola

  Klinkt een beetje vreemd om te horen van jou "been there, done that vibe"

  Ik zeg niet dat ik dat niet had bij deel 2 van tomb raider, maar dat heb ik ook met diverse assassins creed delen gehad. Of als ik dezelfde final fantasy spellen jaarlijks opnieuw zou spelen (dan is het zelfs namelijk serieus been there done that) ;). Sorry wil geen discussie beginnen verder, maar dat viel me wel een beetje op.

  Van de drie genoemde games is juist bij mij AC t deel dat ik laat liggen, en tomb raider en rdr2 komen er wel meteen/snel in hier. Voor ieder wat wils :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren