1. HTC Vive Cosmos Elite wordt gebundeld met Half-Life: Alyx

HTC Vive Cosmos Elite wordt gebundeld met Half-Life: Alyx

Game komt 23 maart uit

De nieuwe vr-bril van HTC Vive, de Vive Cosmos Elite, komt bij de release gebundeld met de game Half-Life: Alyx. Dat maakte de ontwikkelaar onlangs bekend middels een persbericht.

De Vive Cosmos Elite is vandaag wereldwijd beschikbaar. Nu heeft HTC bekendgemaakt dat iedereen die de vr-bril aanschaft een code krijgt voor de Valve vr-exclusive Half-Life: Alyx. Met deze code kunnen gebruikers de game ontgrendelen als die 23 maart uitkomt.

Half-Life Alyxwordt ontwikkeld en uitgegeven door Valve. Het is de vierde game in de Half-Life-franchise en is de eerste game die volledig gemaakt is voor vr. De codes bij Vive Cosmos Elite zijn voor alle klanten beschikbaar zolang de voorraad strekt.

half life alyx

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Alyx is toch de 3de game in de half life franchise?
  • @HanTheMan
    Half-Life 2 is in twee delen uitgegeven. Het is dus inderdaad de vierde game

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren