1. Twin Peaks VR in ontwikkeling

Twin Peaks VR in ontwikkeling

Komt naar Oculus Rift en Vive

Er komt een vr-game gebaseerd op de cultserie Twin Peaks.

De vr-ervaring wordt geproduceerd door televisiekanaal Showtime in samenwerking met de ontwikkelstudio van website Collider. De bedenker en regisseur van de serie, David Lynch, zou ook meewerken. Twin Peaks VR moet spelers in Glastonbury Grove plaatsen en langs het gordijn naar de Red Room brengen. Als agent Dale Cooper moeten spelers "hun weg terug zien te vinden naar het leven dat ze achter hebben gelaten".

Er zijn nog geen trailers van de game beschikbaar. Spelers kunnen geluiden en dialogen uit de serie verwachten, alsmede iconische momenten. Twin Peaks VR debuteert op David Lynchs Festival of Disruption, dat op 13 en 14 oktober en Los Angeles wordt gehouden. De ervaring komt naar Oculus Rift en HTC Vive en moet op een nog onbekende datum op Steam beschikbaar komen.

Twin Peaks is een cultserie van David Lynch. De originele twee seizoen en de film verschenen in de jaren '90, maar het derde seizoen kwam vorig jaar uit. De serie staat bekend om zijn excentrieke sfeer en soms surreële gebeurtenissen.

Twin Peaks

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Hoe dan! Hele trage saaie serie eigenlijk, maar tegelijk zo goed geacteerd door Cooper dat ik alles heb gezien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren