1. Vr-game Lone Echo 2 komt deze zomer uit

Vr-game Lone Echo 2 komt deze zomer uit

Game verschijnt op de Oculus Rift

Lone Echo 2 moet ergens deze zomer op Oculus Rift verschijnen.

Een precieze datum voor de game is er nog niet, maar voorheen was alleen bekend dat het spel ergens dit jaar uit zou komen. De game komt alleen op de Rift uit, maar is ook speelbaar op de Oculus Quest via Air Link.

Lone Echo 2 speelt zich logischerwijs af na het eerste deel. Kapitein Olivia Rhodes en een door de speler bestuurde androïde Echo One - ook bekend als Jack - worden vierhonderd jaar in de toekomst geworpen, waar een verlaten ruimtestation de oplossing is om weer terug naar huis te reizen. Hieronder is een nieuwe trailer te zien.

Ontwikkelaar Ready at Dawn kondigde Lone Echo 2 al in 2018 aan, een jaar na de release van het bejubelde eerste deel. Inmiddels is Ready at Dawn opgekocht door Facebook, de eigenaar van Oculus.

Zustersite Gamer.nl gaf een 9 aan de eerste Lone Echo: "Dit ruim acht uur durende sciencefictionavontuur geeft je het gevoel dat je werkelijk in en rond een geavanceerd ruimtestation zweeft en werkzaamheden verricht. Het zeer sterke acteerwerk zorgt voor de broodnodige menselijke emoties in een overdonderend technologisch geheel. De unieke vorm van voortbewegen is bijzonder comfortabel. Alleen een ietwat saai middenstuk weerhoudt Lone Echo van perfectie. De indrukwekkende vormgeving en talloze details vragen wel om een zeer krachtige pc."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren