1. Vr-game The Walking Dead: Onslaught aangekondigd

Vr-game The Walking Dead: Onslaught aangekondigd

De game moet deze herfst uitkomen

Er is een vr-game van The Walking Dead aangekondigd. De virtual reality game heet The Walking Dead: Onslaught.

In de game is het mogelijk om te spelen als een van de personages van de tv-serie. Uit de trailer kunnen we halen dat in elk geval Rick Grimes, Daryl Dixon en Michonne terugkomen in de game en speelbaar zijn. De game zal realistische gevechten van dichtbij en op afstand bevatten. Daarnaast kunnen fans een volledige campagne verwachten met een origineel verhaal en spelersprogressie.

Er zijn nog geen platformen voor de game aangekondigd. Het is dus nog niet bekend op welke vr-headsets de game beschikbaar zal zijn.

Het is niet vanzelfsprekend dat er nog een game aankomt in de The Walking Dead-franchise. The Walking Dead: Survival Instict ontving slechte recensies, Telltale’s The Walking Dead kreeg wonder boven wonder een eind en Overkill’s The Walking Dead werd geannuleerd na jaren in ontwikkeling te zijn geweest. Ondanks dat krijgt de franchise het door haar populariteit voor elkaar om toch een nieuwe game uit te brengen. In dit geval The Walking Dead: Onslaught.

Ondanks de negatieve voorvallen, leent de setting zich goed voor vr en kan het zich onderscheiden van zijn voorgangers. Of dit goed uit gaat pakken is nog maar de vraag. Het is de augmented reality-game, The Walking Dead: Our World, namelijk niet gelukt. We kunnen The Walking Dead: Onslaught deze herfst verwachten.

Onslaughte is niet de enige vr-game die de focus op The Walking Dead legt. Ook de vr-game, The Walking Dead: Saints & Sinners komt in 2019 uit. De game speelt zich af in New Orleans. De stad wordt overspoeld met zombies en spelers moeten proberen zich een weg door de stad te banen en tussendoor moeilijke keuzes te maken. Afhankelijk van deze keuzes word je gezien als heilige of zondaar. The Walking Dead: Saint & Sinners werd in 2017 al aangekondigd en wordt ontwikkeld door Skybound Entertainment.

De The Walking Dead-games zijn gebaseerd op de populaire comic-serie. De meesten kennen de franchise echter van de tv-serie van AMC.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Ook op de Nintendo switch vr?
  • @CyberFl wat denk je zelf, kneus.
  • @CyberFl Op - 60 fps natuurlijk
  • @CyberFl LOL
  • Overkill's The Walking Dead is naar mijn weten gewoon uitgekomen op PC, hoor ;) De game kende geen volledige annulatie

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren