1. Vroege versie van Resident Evil Village uitgelekt

Vroege versie van Resident Evil Village uitgelekt

Dat levert screenshots en

Er is een vroege versie van Resident Evil Village online gelekt.

Op diverse fora en social media-kanalen zijn screenshots van de vroege versie van de game gelekt. Zo zijn op deze Imgur-pagina diverse screenshots te bekijken. De screenshots bevatten grote spoilers voor de game. Ook is er op diverse fora informatie over het verhaal te vinden, inclusief wat er met diverse personages gebeurt.

De lek van de game - die nog volop in ontwikkeling is - is de meest recente lek in een lange reeks aan interne documenten en codes die bij Capcom zijn gelekt. Eerder dit jaar werd het Capcom Group-network aangevallen door een onbekende derde partij, waar de gelekte informatie en nu ook de development built van Resident Evil Village uit voortvloeit. Vermoedelijk wordt de informatie verspreid over een langere periode naar buiten gebracht omdat Capcom geen geldbedrag aan de hackers wil betalen.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief. De game moet volgend jaar uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Volgens een eerdere lek zou het spel in april 2021 verschijnen, maar dit is door Capcom nog niet bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren