1. Vrouwenversiergame van 'verleidingsgoeroe' geweerd van PSN

Vrouwenversiergame van 'verleidingsgoeroe' geweerd van PSN

Het versierspel Super Seducer mag niet op PlayStation Network verschijnen van Sony.

Super Seducer lanceerde gisteren wel op Steam en had eigenlijk ook op PlayStation 4 moeten uitkomen. Sony heeft geen uitleg gegeven over waarom de game niet te koop is op PSN.

Super Seducer kwam eerder al onder vuur te liggen vanwege de inhoud. In het spel krijgen spelers tips van Richard La Ruina, iemand die zichzelf een verleidingsgoeroe noemt. Zo zouden spelers leren hoe ze met vrouwen moeten praten op publieke plekken. De vrouwen worden in video's getoond.

La Ruina verdedigde zijn game eerder dit jaar: "Het is geen domme FMV-game. We hebben hier lang over nagedacht. We hebben ervoor gezorgd dat de vrouwen sterk overkomen. Wanneer ik mij in de game niet gedraag, krijg ik dat te horen. Het gaat een stuk dieper."

Op Steam is de game voor 9,89 euro te koop. Er zijn daarnaast ook diverse uitbreidingen te koop, waaronder 'Earning the Kiss' en 'Nighttime Strategy'.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren