1. Vs. Castlevania verschijnt morgen voor de Nintendo Switch

Vs. Castlevania verschijnt morgen voor de Nintendo Switch

Moeilijker dan het origineel

Uitgever Hamster heeft bekendgemaakt dat Vs. Castlevania de volgende game in de Arcade Archives-serie wordt. De horror actie-avonturengame is vanaf morgen al verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Het arcadespel verscheen in 1986 voor het eerst en een jaar later werd de game ook voor de NES uitgebracht. De arcadeversie, die morgen verschijnt, is volgens de uitgever een stuk moeilijker dan het originele spel. Vijanden doen bijvoorbeeld twee keer zoveel schade als voorheen. Daarnaast is het kleurenpalet hier en dan wat bijgesteld en kan de game met zijn tweeën worden gespeeld.

Hamster is al een even bezig met het uitbrengen van iconische klassiekers op de Nintendo Switch. De serie werd afgetrapt met Vs. Mario Bros en al snel verschenen er een hoop andere klassiekers zoals Vs. Ballon Fight, Vs. Ice Climbers, Vs. Pinball, Vs. Clu Clu Land en Vs. Punch-Out!!. Het idee achter de Arcade Archives is dat spelers de klassieke games nu voor het eerst in multiplayer kunnen spelen.

Castlevania

VS Castlevania is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en kost 7 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Waar staat dat VS voor?
  • @Monojaxx vreet schuur
  • @benjaminben

    Aha, bedankt voor de verduidelijking.
  • @Monojaxx

    Hahah! 'Versus', als in: Tegen elkaar spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren