1. Warframe kondigt nieuw uitbreidingspakket aan

Warframe kondigt nieuw uitbreidingspakket aan

Sentients uit op wereldverovering

Tijdens TennoCon 2019 heeft Warframe-ontwikkelaar Digital Extremes een trailer naar buiten gebracht. Deze trailer onthult nieuwe content in de vorm van een uitbreidingspakket, genaamd The New War.

De trailer van het uitbreidingspakket geeft kijkers alvast een idee van waar het plot van het nieuwe verhaal over gaat. De trailer opent met een gesprek tussen twee personen via een radio. In dit gesprek wordt er gesproken over een opmerkelijk signaal dat wordt opgevangen. Het kan hier gaan om buitenaardse schepen of voertuigen die worden opgepakt door de radar. Het filmpje eindigt met een neergestorte Sentient die langzaam bij bewustzijn komt.

De nieuwe verhaallijn heeft dus betrekking tot het Sentient-ras. De Sentients zijn waarschijnlijk bezig met het veroveren van werelden en andere rassen. Dit kan maar één ding betekenen: Oorlog!

Warframe is sinds dit jaar naast Xbox One, PlayStation 4 en pc, ook verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Het uitbreidingspakket zal rond de kerst in 2019 beschikbaar zijn voor download.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren