1. The Walking Dead-stemactrice getreurd door einde van serie

The Walking Dead-stemactrice getreurd door einde van serie

Emotioneel over Clementine en gewaardeerde collega's

Stemactrice Melissa Hutchinson verklaart in een emotioneel bericht op haar Twitter-account getreurd te zijn over het stoppen van de Walking Dead-serie. Het was 'één van de zwaarste dagen', verklaarde ze toen Telltale Games de deuren ging sluiten en meerdere werknemers werden ontslagen. Door het stoppen van de Walking Dead-serie blijft het lot van Clementine in de serie onduidelijk en weet ook Melissa niet hoe het verhaal gaat aflopen.

Melissa vertelt over de fijne ervaringen die ze heeft gemaakt met het inspreken van meerdere personages tijdens verschillende projecten voor Telltale Games. Ze is erg dankbaar voor de steun die ze van iedereen krijgt. Ze betreurt het erg dat zowel spelers als andere stemacteurs niet te weten gaan krijgen hoe The Walking Dead gaat aflopen. Ze heeft goede vrienden gemaakt en is erg trots op de personages die ze heeft mogen inspreken. Lees hieronder het volledige bericht.

Eerder werd bekend gemaakt dat Telltale Games door meerdere financiële redenen, grote projecten moest stilleggen en meerdere werknemers moest ontslaan. Telltale CEO Pete Hawley, verklaarde dat ze hun best deden om het bedrijf een nieuwe richting op wilde sturen, maar ze het niet hebben gered en dus een moeilijke beslissing hebben moeten maken. Voor nu staat alleen nog Minecraft: Story Mode nog in de maak.

De tweede episode van het laatste seizoen van The Walking Dead verschijnt morgen en is hoogstwaarschijnlijk de allerlaatste.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • F#$@$@#$#@K!!!!!

    Dus je heb de spel gekocht.. en je krijg ep 1 en 2? en de rest niet meer?
    Ik zou zeggen je geld terug vragen,

    Maar het is wel erg jammer dat dit gebeurt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren