1. Walmart Canada: 'Death Stranding verschijnt in juni'

Walmart Canada: 'Death Stranding verschijnt in juni'

De winkel lekte eerder Rage 2

Walmart Canada heeft op social media gemeld dat Death Stranding in juni 2019 verschijnt. Dit zegt het bedrijf als antwoord op een vraag van een Twitter-gebruiker die een pre-orderpagina bekeek van de game.

Twitter-gebruiker Yinob plaatste een foto van de pre-orderpagina van Death Stranding met de vraag aan Walmart Canada om uitleg te geven. Hierop antwoordde het bedrijf: "Zoals de pagina hierop uitlegt, is dit een pre-orderpagina van een item dat verscheept wordt in juni".

Opvallend is dat de presentator van The Game Awards, Geoff Keighley, eerder een tweet uitbracht waarin hij refereerde naar Walmart Canada toen gesproken werd over nieuwe informatie van games die worden besproken tijdens het evenement. Hiermee is vermoedelijk vroegtijdig informatie uitgekomen van een aankondiging van Death Stranding. Tot nu toe had de game nog geen vaste lanceringsdatum.

Walmart Canada lekte eerder informatie uit over het bestaan van Rage 2 voordat het officieel aangekondigd werd, wat de kans vergroot dat het hier wederom gaat om een lek.

Death Stranding is het langverwachte project van Metal Gear Solid-bedenker Hideo Kojima. Bovenstaande trailer toont de eerste survival-achtige gameplay van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • Veel eerder dan verwacht, ik geloof het niet. Zou Sony voor één van de 'big 4' niet zelf een persmomentje kiezen ipv The Game Awards om de releasedatum aan te kondigen?
 • @Silverwolf

  Sony zei vanaf het begin al dat de game erg veel progressie maakt en sneller dan verwacht, lol.
 • 30 juni staat er op die pagina, een zondag. Dat is dus zeker niet de datum. Wellicht dat de 30 nog een placeholder is, maar ook juni lijkt mij een heel raar moment.
 • Lijkt mij een logische datum.
  Maar verwachte eerder The Last of Us 2 op die datum.
 • @Ardyn
  Waarom zouden ze in vredesnaam een van deze twee enorme titels in juni releasen? Qua marketing is dat een waardeloze periode. Dit zijn games waar anderen hun datum voor opschuiven, die gaan niet in de zomerdroogte uitkomen.
 • Zou mooi zijn !
 • In juni word bekend gemaakt wanneer de release is 😂😂

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren