1. Walmart maakt melding van Rage 2, Gears of War 5, Just Cause 4 en meer

Walmart maakt melding van Rage 2, Gears of War 5, Just Cause 4 en meer

Ook o.a. Metroid Prime 4, Splinter Cell en Borderlands 3 genoemd

Op de website van Walmart stonden kort een aantal onaangekondigde of nog niet uitgebreid getoonde games. Mogelijk worden deze titels op E3 volgende maand onthuld.

Het gaat onder andere om een nieuwe Assassin's Creed, Rage 2, een nieuwe Splinter Cell, Just Cause 4, Borderlands 3, Metroid Prime 4, Gears of War 5 en The Division 2.

Het is niet bekend hoe Walmart aan deze titels komt en of ze ook echt op E3 in juni getoond gaan worden, maar het gebeurt vaker dat winkelketens alvast op de hoogte worden gesteld van bepaalde releases die op de gamebeurs aangekondigd gaan worden.

Opvallend is dat ook 'Forza Horizons 5' wordt genoemd. De naam van de franchise is Forza Horizon, zonder de letter 's' aan het einde, en het laatst uitgekomen deel is deel 3.

De games zijn weer offline gehaald, maar hieronder is een screenshot te zien. Het officiële Twitter-account van Rage reageerde overigens met een knipoog op de mogelijke lek, zoals hieronder is te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik geloof er sowieso weinig van. Als je bijvoorbeeld op Assassin's creed klikte stond er bij Developer/publisher EA. Dus ik neem bijna al deze games met een korrel zout.
  • @Meta_coola Ik hoop het. Een AC zo vroeg aankondigen zou niet goed zijn. Terug naar de oude mentaliteit die mensen zo haten. Ben wel benieuwd naar de nieuwe Splinter Cell though
  • Haha wel top van id om zo te reageren. Hoewel, het zal wel gewoon het Social media team van Bethesda zijn. Ik zie Rage 2 ook wel gemaakt worden dan een andere ontwikkelaar dan id. Net zoals bij Wolfenstein.
  • Het is fake kijk naar Forza Horizon 5. 4 moet nog uitkomen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren