1. Waluigi, Luigi en King Boo onderweg naar Mario Kart Tour

Waluigi, Luigi en King Boo onderweg naar Mario Kart Tour

Maar niet gratis

Spelers kunnen binnenkort Luigi en Waluigi ontgrendelen in Mario Kart Tour. Daarnaast verschijnen er nieuwe banen en brengt King Boo een Halloween-sfeertje naar de mobiele kartgame.

Veel spelers waren verrast toen ze bij de lancering van Mario Kart Tour geen gebruik konden maken van Luigi. De broer van Mario is in vrijwel elk Mario-spel een speelbaar personage, maar in Mario Kart Tour was het iconische groene mannetje nergens te bekennen. Nintendo heeft inmiddels bekendgemaakt dat Luigi zijn autosleutels verloren was, maar hij zijn sleutels nu eindelijk gevonden. Naast Luigi wordt ook Waluigi aan de game toegevoegd, de paarse slechterik kon het niet hebben dat Luigi nu in de spotlight komt te staan en heeft besloten om zich ook in de strijd te mengen.

Mario Kart Tour

Om de nieuwe personages vrij te spelen, moeten spelers zich wagen aan de grabbeldoos genaamd The pipe. Wanneer spelers 45 rubies betalen krijgen ze een willekeurig personage uit de pijp. Geluk is dus van toepassing bij de lootbox-achtige Pipe. Naast de drie speelbare personages verschijnen er ook twee nieuwe kartbanen in de vorm van Luigi's Mansion en Waluigi Pinball.

In oktober werd Diddy Kong al aan de game toegevoegd, maar ook het kleine aapje was niet gratis. Het Diddy Kong-pakket kostten maar liefst 43,99 euro, maar ook hij kan uit de Pipe worden verkregen. De vraag is maar net of je geluk hebt met het loten van de personages, want het kan zomaar dat je nog meer geld kwijt bent aan de lootbox-variant van Mario Kart Tour.

Mario Kart Tour is reeds beschikbaar voor iOS en Android-apparaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Okay, bij elk bericht over Mario Kart Tour wordt wel heel erg de nadruk gelegd op lootboxes en geldklopperij. Echter, als je iets meer dan een paar minuten in de game investeert dan kom je er snel achter dat de game ook prima kosteloos gespeeld kan worden. Je hebt dan alleen wat meer geduld nodig en dat is vandaag de dag het probleem van veel spelers: dat hebben ze niet. Een personage als Diddy Kong kost geen 43,99 - dat pakket koop je vooral voor de rubies. Maar diezelfde rubies verdien je ook zonder betaling door wekelijks cups vrij te spelen. Helaas dan geen Diddy Kong in je roster maar sommige andere personages beschikken over dezelfde voordelen als dez aap. Helemaal niemand verplicht je dus tot aankopen… al zal ik zeker niet ontkennen dat Nintendo flink wat coins aan deze game verdiend.
  • @Jeroensel

    Tjah… Ik snap je, maar Nintendo's praktijken in deze ga ik niet goedpraten. Het is gewoon jammer dat ze dit doen. Past ook niet erg bij de Nintendo die ik ken, tijd nog een kutgame ook.
  • Ik speel het spel dagelijks tot ik aan mijn limieten zit van upgraden en coins, al 2x eerste geworden in de week cup dat levert mooi wat rubys op en ik heb blijkbaar veel geluk met de loot pijp want heb al een flinke collectie karakters. Ik vind het leuk spel heb even de 14 dagen gratis gold gebruikt en dan krijg je nog meer extra's alleen niet vergeten op tijd stop te zetten….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren