1. Warcraft 3: Reforged multiplayer-bèta start deze week

Warcraft 3: Reforged multiplayer-bèta start deze week

Alleen voor uitgenodigde

De multiplayer-bèta van Warcraft 3: Reforged start deze week en Blizzard meldt dat de eerste uitnodigingen worden nu verzonden.

De multiplayer-bèta laat spelers als Orcs en Humans spelen in 1v1- en 2v2- wedstrijden. De andere rassen zoals de Undead en Night Elf worden later toegevoegd, evenals meer modi. De uitnodigingen worden in verschillende golven verstuurd; de eerste gebruikers die toegang krijgen tot de bèta zijn degenen die een pre-order hebben gedaan van de Spoils of War-edition.

Warcraft 3: Reforged is een remaster van de klassieke rts Warcraft 3: Reign of Chaos en de uitbreiding The Frozen Thrones. Deze Reforged-versie biedt 4K-ondersteuning, heeft een vernieuwde interface en een verbeterde versie van de originele engine waardoor ook oude mods speelbaar blijven. Gebruikers kunnen bovendien hun eigen maps creëren en die van andere spelen met behulp van de vernieuwde World Editor.

De multiplayer-bèta start deze week voor spelers die zijn uitgenodigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren