1. Warmind-dlc voor Destiny 2 komt in mei

Warmind-dlc voor Destiny 2 komt in mei

Details over seizoen 3 en 4 gegeven

Warmind, de tweede uitbreiding voor Destiny 2, is vanaf 8 mei beschikbaar.

Bungie onthulde hun plannen voor de game, al is er nog niet meer informatie over de dlc gegeven. Meer details over Warmind worden pas op 24 april via een livestream onthuld. Wel is bekend dat de uitbreiding spelers "naar nieuwe gebieden stuurt om nieuwe helden te ontmoeten en nieuwe vijanden te bevechten".

Warmind valt samen met seizoen 3 voor Destiny 2. Bungie bracht, zoals hieronder is te zien, een roadmap uit de rest van het jaar. Seizoen 3 voegt onder andere seizoensgebonden Crucible-rankings, privewedstrijden, meer vault-ruimte en exotische wapen-Masterworks toe.

Later in de zomer komen er ook bounties, een nieuw seizoensevenement en verbeteringen voor de Faction Rally. Seizoen 4 in september voegt gear collecties, veranderingen in wapenslots en meer toe.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • pfff check de roadmap dan.. 90% van die poep had al in de game moeten zitten.. ik ben er lang en breed klaar mee.. zo zonde want de basis is erg goed…
 • Al betaald, dus zal het wel ff checken, maar Destiny al in weken, misschien zelfs maanden niet meer opgestart! Als je de Reddit checkt blijkt het ook nog steeds hopeloos te zijn.
 • @Soon.
  Helaas wel ja. Echt jammer dat ze niks hebben geleerd van deel 1.

  In de tekst staat ook nieuwe vijanden, mar ik betwijfel het. Een nieuw ras had onderhand wel gemogen naar al die jaren. Want die update versies van bestaande vijanden zijn echt niet voldoende.
 • Heb deze game gekocht met seasonpas op release.
  Na 4 weken was ik er klaar mee en heb sindsdien niet meer gespeelt ook die andere uitbreiding niet.
  Mensen zijn gewoon zwaar genaaid hoop dat ze nooit geen destiny game meer maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren