1. Warner Bros. hint mogelijk naar nieuwe Batman-game

Warner Bros. hint mogelijk naar nieuwe Batman-game

Dataminers vinden titel voor Wonder Woman-game

In een tweet van Warner Bros. Montreal wordt naar een nieuwe Batman-game gehint. In de tweet is een foto geplaatst van assistent-producer Valerie Vezina die een t-shirt draagt met het logo van DC Comics slechterikengroep 'Court of Owls'. Warner Bros. Montreal is onder andere ontwikkelaar van de Batman: Arkham Origins-game.

Court of Owls is een criminele groep van inwoners van Gotham City. Deze groep heeft een eigen agenda waardoor Batman vaak moet optreden om dit tegen te houden. Als we het logo van de tweet moeten geloven dan lijkt het er inderdaad sterk op dat Warner Bros. Montreal bezig is met een nieuwe Batman-game met Court of Owls als slechterik. Of de nieuwe potentiële game ook dezelfde gameplay gaat krijgen als eerdere Arkham-games is nog de vraag.

Met deze hint in het achterhoofd, plaatste Creative Director Patrick Redding van Warner Bros. Montreal op Twitter dat er geen aankondiging komt over een nieuwe game op de Game Awards. Redding legt in de tweet uit dat ze de dag van de Game Awards ook in Los Angeles zijn voor een meeting met Warner Bros.-partners over de voortgang van meerdere projecten.

Eerder werd bekend dat ontwikkelaar Rocksteady niet werkt aan een Superman-game, maar wel aan een nieuwe 'AAA'-game. Sefton Hill van Rocksteady zegt dat ze momenteel werken aan een game, maar dat het niet gaat over Superman. Dit kan wederom betekenen dat er een volgende Batman-game komt en samenwerking met Warner Bros. Montreal gaande is.

Batman Arkham Knight

Wonder woman

Op Reddit is een afbeelding geplaatst van dataminers die ook naar een nieuwe DC Comics-game hint. In de afbeelding wordt een machine getoond die 'Zeppelin' heet die gebruikt moest worden voor de game Arkham Knight. Daarbij wordt ook gesproken over andere mogelijke titels waar Warner Bros. aan zou werken, waarvan één genaamd Project Diana. Dit kan leiden naar een Wonder Woman-game, aangezien de volledige naam van Wonder Woman, Diana Prince is. Hopelijk komt er binnenkort meer nieuws vanuit Warner Bros. of Rocksteady over de toekomstige DC-games.

Batman

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • aub niet! Ik ben een beetje Batman moe, geef een andere Held is een kans
  • @Dealer X

    Arkham Knight kwam al ruim 3 jaar geleden uit en was amper een Batman game.
    Arkham Origins is de beste Batman game ooit gemaakt, als ze naar mijn mening een grotere Arkham Origins maken kan dat Arkham City overtreffen.

    En andere held de kans, hadden ze geprobeerd…Suicide Squad en nog een ander project wat ik vergeten ben waren in productie bij WB Montréal, allebei gecanceld omdat het te stroef zou zijn gelopen, dus zouden ze nu sinds 2016 werken aan een Batman game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren