1. Warner Bros. Montreal hint naar Batgirl in aankomende game

Warner Bros. Montreal hint naar Batgirl in aankomende game

Onthulling van 'Batman: Gotham Knights' is zaterdag

Batgirl speelt mogelijk een rol in de aankomende game van Warners Bros. Montreal. Dat blijkt uit een datamine van een Reddit-gebruiker.

De afgelopen dagen deelt Warner Bros. geleidelijk hints naar de volgende game via codes op een speciale website. Op Reddit zegt gebruiker Chase-u alle codes te hebben gevonden (761941364995), die op Google linken naar de debuutcomic van Batgirl.

Barbara Gordon verscheen al eerder in de Batman Arkham-games, waaronder als Batgirl in een prequel-dlc in Batman: Arkham Knight. Ook speelt ze een rol als Oracle in Arkham Knight, waarin de verlamd in een rolstoel zit. Mogelijk wordt de aankomende Batman-game dus een voorloper op de delen van Rocksteady Games, al zijn er meerdere personages die de rol van Batgirl aannamen in de DC-comics.

Warner Bros. Montreal onthult de game volledig op zaterdag 22 augustus om 19:30 uur tijdens DC Fandome. Vermoedelijk gaat het om Batman: Gotham Knights. Ook toont Rocksteady zondagochtend om 02:00 uur Suicide Squad: Kill the Justice League.

Batman

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Kunnen natuurlijk alleen maar hopen dat dit van dezelfde hoogstaande kwaliteit wordt als CW's Batwoman serie…
  • @AWESOMEDUDE3

    Dat is Batwoman, niet Batgirl. (Al denk ik dat je dit weet?)
    Besides, als Kate Kane in de game komt (de échte Kate) dan ben ik best wel happy. Cuz she's a total b*tch, dus dat is genieten.
  • @AWESOMEDUDE3 oh ja man die serie was zo goed XD zoveel cringe in een serie ik vond het knap!!!! Wat een masterpiece

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren