1. Call of Duty: Warzone-map laat binnenkort 200 spelers toe

Call of Duty: Warzone-map laat binnenkort 200 spelers toe

Releasedatum niet bekend

Call of Duty: Warzone krijgt binnenkort de mogelijkheid om met tweehonderd spelers tegelijk te spelen. Dat maakte ontwikkelaar Infinity Ward bekend in gesprek met USA Today.

Call of Duty: Warzone kwam eerder deze week uit op verschillende platformen. De game had een zeer goede lancering met zes miljoen spelers binnen 24 uur. Op het moment kunnen 150 spelers het in potje tegen elkaar opnemen.

Ontwikkelaar Infinity Ward geeft aan dat daar binnenkort verandering in gaat komen. In een interview met het Amerikaanse dagblad USA Today zegt studiohoofd Patrick Kelly er bij Infinity Ward intern al met tweehonderd mensen tegelijkertijd wordt gespeeld en dit spelersaantal binnenkort wordt uitgerold voor publiek.

Wanneer de update uitkomt is nog niet bekend. Warzone is nu uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Warzone.jpg

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • ben niet onder de indruk heb het een aantal keren gedaan maar ben teruggegaan maar de normale team deathmachtes speelt toch net iets fijner
  • @djodjo
    Het is een hele andere mode, dus daar kan ik inkomen. :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren