1. Warzone-spelers vinden hint naar aankomende Call of Duty

Warzone-spelers vinden hint naar aankomende Call of Duty

Een mysterieuze boerderij hint naar een Koude Oorlog-setting

In Call of Duty: Warzone is een nieuwe hint gevonden naar de later dit jaar te verschijnen Call of Duty-game.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Treyarch en Raven Software aan de nieuwe Call of Duty werken. Volgens geruchten is het een Black Ops-game die zich tijdens de Koude Oorlog afspeelt. Hoewel de game nog altijd niet officieel onthuld is, blijft Activision naar het bestaan hinten. Nu dus ook via de populaire battle royale-game.

Warzone-streamer PrestigelsKey vond een boerderij in zone H6 met daarin een gesloten kamer. Hij kraakte de code waarmee de kamer op slot zat, en vond daarin televisies, een generator, een telefoon, blauwdrukken en allerlei andere items. Ook wordt 'Venona' op een poster genoemd. Het Venona-project was een echt contraspionageproject dat door de VS tussen 1942 en 1980 werd gebruikt om berichten van de Sovjet Unie te ontcijferen. Deze details lijken er wederom naar te hinten dat de aankomende Call of Duty-game zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog.

Het is nog altijd niet bekend wanneer Activision de nieuwe Call of Duty-game onthult. Voor zover bekend moet het spel dit najaar verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren