1. Warzone-update vermindert de kracht van de Bruen MK9

Warzone-update vermindert de kracht van de Bruen MK9

Nerf de Bruen!

Infinity Ward heeft vannacht een update uitgebracht voor Warzone. Deze update vermindert de kracht van de Bruen MK9 en fixt de underbarrel shotgun van deFR 5.56

De afgelopen maand is er genoeg te doen geweest om de Bruen MK9, een krachtig machinegeweer dat door veel spelers wordt gezien als het sterkste wapen in Warzone. Begin deze maand ontving de Bruen een flinke nerf, om het wapen zo minder krachtig te maken. De range van het wapen werd teruggeschroefd van 42m, naar 27m, maar dat was kennelijk niet genoeg.

Nu heeft Infinity Ward het wapen wat harder aangepakt. Naast de damage range, is nu ook de schade dat het wapen op de torso kan aanrichten sterk verminderd. Daarnaast is het machinegeweer een stuk moeilijker om te controleren, zeker wanneer spelers gebruik maken van het magazijn met zestig kogels.

De Warzone-update van vannacht pakt niet alleen de Bruen MK9 aan. De ISO SMG is bijvoorbeeld een stuk beter geworden en het probleem met de underbarrel shotgun van de FR 5.56 is eindelijk verholpen.

Klik hier voor alle aanpassingen en veranderingen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • ''Underbarrel shotgun eindelijk verholpen'' zo lang was die shotgun toch niet gebroken? Filmpjes stonden pas een paar dagen op YouTube.

    Dus iedereen gaat nu weer terug naar de Grau met MP5?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren