1. Fallout 76-uitbreiding Wastelanders verschijnt een week later

Fallout 76-uitbreiding Wastelanders verschijnt een week later

Ontwikkeling vertraagd door coronavirus

Wastelanders, de nieuwe uitbreiding voor Fallout 76, is een week uitgesteld naar 14 april.

De update werd vorig jaar ook al uitgesteld naar dit jaar. Bethesda laat weten dat de oorzaak nu bij het coronavirus ligt, dat de ontwikkeling van de update vertraagt.

Wastelanders speelt zich een jaar in de toekomst af en brengt nieuwe personages naar Fallout 76 die zijn verweven in de verhaalmissies. Zoals voorgaande Fallout-titels krijgen spelers dialoogopties, ditmaal soms meer dan vier, kunnen spelers romantische relaties opbouwen en is er een reputatiesysteem aanwezig. Spelers zullen dan ook een kant moeten kiezen tussen de raiders en settlers.

Npc's bevinden zich in afgesloten omgevingen in de game, zodat Bethesda de ervaring kan afstemmen op eerder gemaakte keuzes zonder de beleving van andere spelers de beïnvloeden. Enkele bestaande personages zijn herschreven om interactie mee te hebben.

De Wastelanders-update brengt ook een aantal nieuwe wapens en een visuele upgrade met zich mee. Met name licht en reflecties moeten realistischer ogen. Verder bevat het dialoogsysteem volledig uitgeschreven antwoorden, in plaats van de versimpelde opties uit Fallout 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Misschien kunnen ze deze game eindelijk eens laten sterven? Hebben ze bij Bethesda nog niet genoeg geprofiteerd en geld gehaald uit de portemonnee van de Fallout-fanbase? Ze zouden beter eens een deftige sp-game releasen na het matige Fallout 4 en stoppen met halfbakken games voor te schotelen die de mod-community dan achteraf fixt om de game op zijn minst speelbaar te maken. Zelfs op een monster van een PC draaien deze games slecht! Microtransacties en DLC zullen ze altijd wel blijven promoten in hun kwaliteitsloze virtuele drollen!

    Todd Howard, schaam je diep!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren