1. Wat je hebt gemist op IG: Spider-Man-week

Wat je hebt gemist op IG: Spider-Man-week

Week 36

Het is Spider-Man-week op InsideGamer. Deze week verscheen namelijk niet alleen de review, maar hebben we ook twee videospecials om te oreren over de superheld. Ook hadden we de PES 2019 review, beelden van de battle royale-modi van Black Ops 4 en Battlefield 5 en weten we wie Geralt speelt in The Witcher op Netflix. Dit is wat je hebt gemist op InsideGamer!

Reviews

Spider-Man

Jacco mocht deze week eindelijk zijn oordeel geven over Spider-Man. De conclusie? Spider-Man voelt als een speelbare comic met een meeslepend verhaal en revolutionaire bewegingsvrijheid. Insomniac Games' laatste titel is een waar hoogtepunt voor superheldengames. Lees hier alles over de game in de uitgebreide review.

PES 2019

Sam is minder te spreken over PES 2019 dan je wellicht zou denken. De gameplay is flink verbeterd sinds het vorige deel, maar een gebrek aan interessante modi en slechte ai gooien roet in het eten. Het advies is dan ook om PES 2019 vooral de halen voor de online ervaring. Lees hier de hele review.

Artikelen

De bioscoopstoel #84

Deze week heeft Michel wederom het laatste filmnieuws op een rij gezet. Zo staat Iron Fist seizoen 2 nu op Netflix, is de trailer van First Man verschenen en draait horrorfilm The Nun nu in de bioscoop.

De wonderbaarlijke evolutie van Lara Croft

Over de afgelopen 22 jaar is Lara Croft flink veranderd en daarom neemt Jacco een duik in de geschiedenis van het personage. Net op tijd voor Shadow of the Tomb Raider kun je hier lezen hoe de moderne Lara is ontstaan.

E-sports-update

Deze week draait de e-sports-update wederom om de grote toernooien, met de winnaars van The International 2018 en een Nederlandse coach die strijdt in het Europese League of Legends-kampioenschap. Ook hebben we een handige agenda voor je met aankomende belangrijke wedstrijden van de grootste games.

De geschiedenis van NBA 2K

De NBA 2K-franchise bestaat al twintig jaar en Simon legt uit hoe de basketbalserie zich heeft ontwikkeld. Wist je bijvoorbeeld dat de eerste game werd gepubliceerd door Sega? Lees het allemaal hier.

Zes redenen om uit te kijken naar Shadow of the Tomb Raider

Volgende week verschijnt Shadow of the Tomb Raider en Jacco zet een aantal redenen op een rij om daar enthousiast van te worden. Zo gaan we terug naar de jungle en richt de game zich voornamelijk op stealth-gevechten. Binnenkort verschijnt de uitgebreide recensie, maar hier kun je alvast checken waarom onze eerste indruk positief is.

Shadow of the Tomb Raider

Video's

De Aanradar

Deze week kwam Wouter van Power Unlimited langs om samen met Dennis wat tips te geven om je voor te bereiden op Spider-Man. Voorzichtig als de heren zijn hebben beiden hun favoriete comics in plastic hoesjes meegenomen om te vertellen waarom je ze moet lezen. Daarnaast toont Wouter zijn speciale Spider-Man Vault met oude comics, perskaarten en andere verzamelobjecten. Heb je ook liefde voor de superheld of wil je hem beter leren kennen? Kijk dan even de Aanradar van deze week!

Commentaar

Deze week staat ook Commentaar in het teken van Spider-Man. Dennis praat met Michael Minnebook, auteur van 'Mijn vriend Spider-Man' en Junaid Chundrigar, bedenker van animatieserie 'Bad Days'. Mocht je willen weten waarom zelfs Stan Lee het werk van de heren heeft opgepikt moet je zeker even een kijkje nemen.

Nieuws

Verhalende uitbreidingen Anthem gaan geen geld kosten

De verhalende downloadbare content die voor Anthem gaat verschijnen, gaat geen geld kosten. Lees hier verder.

Nieuwe Lord of the Rings-mmo aangekondigd

Uitgever Athlon Games heeft aangekondigd dat het een lange termijn contract heeft getekend met Middle-Earth Enterprises. Samen willen ze een gratis speelbare game uitbrengen gebaseerd op The Lord of the Rings. De game zal zich afspelen in de tijd voor de gebeurtenissen van de Lord of the Rings-trilogie. De speler zal zich een weg banen door Middle-Earth om nieuwe personages en figuren te ontmoeten die nog nooit eerder gezien zijn door de fans van het verhaal. Lees hier verder.

The Witcher-serie krijgt Henry Cavill als Geralt

Henry Cavill zal de rol van Geralt of Rivia op zich nemen in de aankomende serie rondom The Witcher. Lees hier verder.

Meer details en beelden battle royale-modus Battlefield 5

De battle royale-modus in Battlefield V heet Firestorm en krijgt 64 spelers per potje. Lees hier verder.

E-sports waarschijnlijk geen onderdeel van Olympische Spelen

De voorzitter van het Internationaal Olympisch Commitee (IOC) Thomas Bach, heeft laten weten dat e-sports geen kans maken om ooit onderdeel te worden van het grote sportgala. "De Olympische Spelen kan geen onderdeel hebben die geweld en discriminatie promoot." Vanuit zijn standpunt zijn e-sports een tegenhanger van de olympische waarden en zullen deze daarom niet toegelaten worden als officieel onderdeel. Lees hier verder.

Details Fallout 76-campagne onthuld

Bethesda heeft nieuwe details rondom de campagne van Fallout: 76 bekendgemaakt. De uitgever sprak vooral over de verhaallijn en het gebruik van atoombommen in de game. Lees hier verder.

Dit zijn de eerste beelden van Captain Marvel

De eerste beelden van Marvels nieuwste film, 'Captain Marvel' zijn vrijgegeven door Entertainment Weekly. We zien eindelijk Brie Larson in haar kostuum als Carol Danvers/Captain Marvel. Lees hier verder.

Eerste beelden Blackout-modus

De eerste gameplaytrailer van de Blackout-modus voor Call of Duty: Black Ops 4 is nu beschikbaar. Lees hier verder.

Bekijk artwork van personages uit Red Dead Redemption 2

Er is flink wat artwork uitgegeven van Red Dead Redemption 2, waarop twaalf verschillende personages uit de game getoond worden. Lees hier verder.

Nintendo lekt naam nieuwe Yoshi-game

Nintendo heeft mogelijk per ongeluk de uiteindelijk naam van de Yoshi-game op Switch gelekt: Yoshi's Crafted World. Lees hier verder.

Nintendo Direct uitgesteld door aardbeving

Nintendo heeft de eerder aangekondigde Nintendo Direct-presentatie uitgesteld. Het Japanse bedrijf maakte deze beslissing naar aanleiding van de aardbeving in Hokkaido. Een volgende datum is nog niet bekendgemaakt. Deze Direct stond gepland om te praten over 3DS- en Switch-games. Lees hier verder.

Nintendo Switch logo

Dit is wat je deze week hebt gemist. Wat was het boeiendste nieuws van de week? Ben je blij met 'The Moustache' als Geralt? Laat het weten!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Wat ik heb gemist op IG? Het belachelijke en tikje arrogante bericht over Sony's kijk op crossplay.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren