1. Wat spelen we de weekend? 28 en 29 april

Wat spelen we de weekend? 28 en 29 april

Als echte Koningen met controllers

Koningsdag zit er weer op, dus nu is het weg met die oranje pruik en hallo gamecontroller. Wij van de redactie weten van geen ophouden dus ook dit weekend gaan we (iets brakker dan normaal) aan de slag met videogames. Wat zijn jullie plannen? Laat het ons weten in de comments.

Arran Winmai

Ik heb Kulve Taroth gefarmd naar believen en ga nu Monster Hunter World wat meer laten liggen. In plaats daarvan ga ik NieR: Automata weer eens oppakken. Ik heb de tweede playthrough al uitgespeeld dus nu wordt het tijd voor nummer drie! Ik ga niet spoilen als wie je dan speelt, maar ik ben zeker benieuwd wat ik nu te weten zal komen over het verhaal.

Bovendien zijn de Monster Hunts nu uit in Hearthstone en daar ga ik ook even naar kijken. Eigenlijk ga ik dus gewoon verder met Monster Hunter, maar dan in een andere game. Ik weet ook niet wat het is...

Nier

Michel Musters

Ik ben nog altijd God of War aan het spelen. Elk moment van mijn dag dat ik niet hoef te werken, sporten, eten of andere verantwoordelijkheden heb, besteed ik aan de game. En als ik hem niet speel, denk ik er wel aan. Werkelijk elk facet van het spel spreekt mij aan, van de steeds uitgebreider wordende combat en het metroidvania-achtige leveldesign tot de schitterende graphics en emotionele verhaal. En het gaat ook maar door, er lijkt geen einde aan te komen. Gelukkig maar!

God of War

Martin Verschoor

De afgelopen dagen heb ik snoeihard zitten vouwen en freubelen met Nintendo Labo en wat een werk joh. Als je denkt even een robotpak in elkaar te zetten, kom je bedrogen uit. Dik vier uur was ik daar dus mee bezig en toen moest ik nog aan de piano en de vishengel beginnen. Maar alles is nu af, zodat ik het morgen kan laten zien aan de kijkers van ZappLive op NPO3. Dus als je ook benieuwd bent naar mijn bouwsels...ik zal ze je morgen live op de tv laten zien.

Nintendo Labo

Bert de Vries

Ik heb behoorlijk drukke weken achter de rug en ga nu lekker rustig aan doen. En hoe kun je nu beter ontspannen dan met Mini Metro? Van die uiterst stressvolle game word ik, gek genoeg, altijd heerlijk relaxed. Ik heb 'm weer even op mijn oude laptopje gezet (elke broodrooster kan deze minimalistische game draaien). Inmiddels heb ik al vele wereldsteden voorzien van schitterende metronetwerken die, zeker voor een paar weken, voorzien in alle wensen van hun driehoekige, vierkante en ronde reizigers.

Mini Metro

Thijs Barnhard

r staat eigenlijk maar een game op mijn lijstje voor dit weekend en dat is God of War. Ik ben misschien niet zo compleet weggeblazen door deze game als de rest van de wereld, maar ik vind hem wel heel erg leuk en ik ben vooral benieuwd waar het verhaal nog heen gaat. Geen flauw idee hoe ver ik precies ben en dat wil ik ook nog helemaal niet weten, maar tot nu toe is het nog leuk. Ik start vast ook nog even Splatoon 2 op want die game is leuk en sinds de nieuwe update (3.0) zit er weer een heleboel nieuws in.

Splatoon 2 Tetra Dualities

Jacco Peek

Ik heb vrijwel alles gedaan in God of War, maar ik vind het lastig om terug te gaan naar een andere game. Mijn motivatie om honderd zijmissies te doen in Ni No Kuni 2 is bijvoorbeeld ver te zoeken, zeker als ik hoor dat de game je nog vaker dwingt je koninkrijk te upgraden. Misschien koop ik daarom Pyre wel in de PlayStation Store. Ik hoor daar enkel goeie verhalen over en voor een tientje lijkt die game me het geld meer dan waard. Fijne Koningsdag!

Pyre

Simon Zijlemans

Ik ben me in onbewaakte momenten aan het storten op de B-sides van Celeste en ik ben er inmiddels achter dat er weinig dingen in het leven zo frustrerend én bevredigend zijn. Daarnaast wil ik een keer fatsoenlijk gaan zitten voor God of War, want ik heb het idee dat ik nog niet optimaal van dit meesterwerk kan genieten omdat m'n speelsessies zo verdomd kort zijn de hele tijd. Werk aan de winkel dus, BOY!

Celeste

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • God of War verhaal is klaar, nu alleen nog effe een aantal side quests ( de taken zoals alle raven dood maken heb ik geen zin en sla ik dan ook gewoon over) doen en misschien ook nog wat Assassin's Creed Syndicate
 • Ik heb een paar vrienden zo ver gekregen dat ze left4dead 1 en 2 best wel konden aanschaffen,e ze hebben het gedaan ook :)
  super cool….dus dat wordt online zombie's knallen :)
 • God Of War. Dat spel is zoveel beter dan ik gehoopt had.
 • Ik ga denk ik een PS4 Pro halen met God of War straks. Huidige PS4 lever ik daar direct in.
 • @CerandoX.nl
  Ja toch nog een pro halen? Ik denk dat ik het niet meer ga doen in ieder geval. Of heb jij een mooie deal voor je oude ps4 gekregen?
 • @blue_blade_3

  Als je dat ding op marktplaats zet met een of twee controllers en een paar oude games ben je die zo kwijt. Ik heb toen 1 jaar geleden 200 euro gekregen voor mijn oude PS4 met 2 controllers en 3 games.
 • @blue_blade_3
  Nou ja 140 euro bij de winkel voor een PS4. Ik twijfel ook wel een beetje. Heb een mooie Sony A1 TV gekocht en ja eigenlijk wil ik toch wel de beste versie spelen. De PS4 Pro's zijn alleen bijna uitverkocht. Dus het feestje gaat misschien niet door.
 • Verder met God of War 4 en verder wat Monster Hunter World.
 • De test server van PUBG op de Xbox is live, en t spel loopt een stuk beter dan de huidige versie! Daarnaast wat potjes Overwatch en als er niemand online is God of War.
 • Ik hoop dat ik weer lekker aan de slag kan gaan met Turok :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren