1. Wat spelen we dit (kerst)weekend? 25, 26 en 27 december

Wat spelen we dit (kerst)weekend? 25, 26 en 27 december

Lekker gamen met de feestdagen

We hebben het gehaald: de kerst! Hopelijk heb je daarom lekker wat vrije tijd om te besteden aan een van de vette games die dit jaar zijn uitgekomen. Wat speel jij dit kerstweekend?

Martin verschoor

Ik ben wel weer lekker aan het gaan op Warzone. Die nieuwe, te kleine, map hoeft van mij niet. Maar gewoon lekker knallen in Verdansk blijft fijn. En ik moet Miles Morales nog uitspelen, dus ik vermaak me wel hoor, maak je geen zorgen, anders kan ik altijd nog terugvallen op God of War, waar ik nog steeds aan moet beginnen.

Miles Morales

Lars cornelis

Waarschijnlijk vooral Cyberpunk, maar ik wil ook zeker weer even in de wereld van Assassin's Creed Valhalla duiken voor het Yule festival. Daarnaast is het vorig weekend er niet van gekomen om Gears 5: Hivebusters te spelen, dus wellicht gaat dat dit weekend gebeuren. Zo komen we het kerstweekend prima door hoor!

Assassin's Creed Valhalla

Michel musters

Ik heb ein-de-lijk Assassin's Creed Valhalla uitgespeeld, dus ik kan verder met andere next-gen launchgames. Ik ben op moment van schrijven al over de helft van Spider-Man: Miles Morales. Ik moest er weer even inkomen, maar inmiddels vind ik het weer heerlijk verslavend om door Manhattan te slingeren aan mijn web en hier en daar een collectible te verzamelen of boeven neer te hoeken. Verder ben ik ook begonnen aan Sackboy's Adventure, maar ondanks dat ik een platformfan ben heeft die game mij nóg niet echt gegrepen. Eigenlijk gebeurt dat met elke LittleBigPlanet-game: het ziet er zo tof uit, maar qua gameplay vind ik het niet spannend genoeg. Maar wat niet is kan nog komen!

Cyberpunk 2077

jacco peek

Natuurlijk speel ik Cyberpunk! De laatste dagen heb ik iets minder kunnen spelen, maar hopelijk kan ik nu weer flink wat progressie maken. Heel eerlijk: gisteren heb ik een punt bereikt waarop de game definitief mijn top 3 van heeft behaald. Hoe hard ik ook om de bugs heen moet werken (op Series X), de relaties die ik met personages opbouw en hoe menselijk en bijzonder sommige momenten zijn maken de ervaring fantastisch. Dit is wat ik zo tof vond aan The Witcher - hoewel het qua lastige keuzes nog wel meevalt - en wat er ontbreekt in vrijwel alle andere rpg's.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik val een beetje in herhaling, maar als ik aan gamen toe kom, ga ik verder met Dark Souls 3. Ben deze week niet heel veel opgeschoten, maar ik zit nu bij Lothric Castle. Heb behoorlijk veel zitten levelen afgelopen week.

  Verder misschien een klein beetje DKC tropical freeze.
 • Final Fantasy VIII , als het allemaal mee zit ben ik er morgen mee klaar. Voor de rest ga ik ook nog wat AC Valhalla , cyberpunk en immortals fenix rising spelen.
 • @Meta_coola

  Veel plezier met knowledge is power.
 • ivm Kerst
  Smash op de switch
  Gears Hivebuster dlc coop
 • En een hele fijne kerst toegewenst natuurlijk!
 • @Jack O

  Jij en de rest van de redactie ook en de members van IG natuurlijk ook
 • @Jack O
  Jij ook fijne feestdagen
 • M'n 3080 komt zo binnen. Wordt dan waarschijnlijk Red Dead 2 met alle digitale toeters en bellen. Cyberpunk wil ik nog even mee wachten tot er een bende patches overheen gegooid zijn. En nog Gears 5 proberen voordat m'n maand gamepass erop zit.

  Goeie feestdagen toegewenst.
 • AC Valhalla, Rocket League en Cyberpunk laat ik nog even rusten tot februari voor m’n Series X. Klein stukje CP gespeeld nu maar wauw wat is dat vet zeg!
 • Allereerst fijne feestdagen iedereen. Verder ga ik sowiezo even animal crossing opstarten. Ben ik bezig om forza horizon 4 bestuurbaar met stuur te krijgen. En als er wat tijd is beetje ac valhalla en fifa denk ik.
 • Destiny 2, en verder iets uit m'n backlog. Ik denk dat ik dan voor Subnautica of Uncharted 3 ga.
  En sinds kort ook weer af en toe een potje Overwatch! Fijne dagen allemaal.
 • @Gaaiz

  Subnautica, een vd beste games die ik in tijden gespeeld heb. Heerlijk :D
 • @benjaminben
  In welke modus heb je gespeeld? Want destijds raakte ik zeer gefrustreerd over het eten/drinken.
  En nog weinig zin om zuurstofnetwerken aan te leggen, dus voorlopig aan 't oppervlaktewater bezig.
 • @Gaaiz

  Gewoon survival, je moet zorgen dat je zoveel mogelijk wrakstukken scand. Dannwordt de game vanzelf een heel stuk toffer. Een ruimere co2 tank en en gemotoriseerde zwemassistent doen wonderen.
 • Zit te denken om fida 21 te kopen… Laatste game die ik had was fifa 16. Hij kost 34 eurie…zal toch niet online spelen, puur voor de career mode.
 • Xenoblade Definitive toch maar aan beginnen
 • Ik zelf vier geen kerst, maar voor diegene dat het wel vieren, wens ik jullie allemaal prettige feestdagen toe, en hopen op een beter 2021.
 • Destiny 2, Gear of War 5, Aninal Crossing en Hades.
 • Cyberpunk, Division 2, Arkham Knight, Age of Calamity, Cold War, World of Warcraft en een beetje Pure Pool.
 • @Snuivert
  Oja en Deus Ex.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren