1. Wat spelen we dit weekend? - 1 en 2 december

Wat spelen we dit weekend? - 1 en 2 december

December breekt aan, de laatste maand van het jaar 2018 alweer. Hoe gaan we dit eerste weekend van december beginnen? Met leuke games natuurlijk. Wat gaan we spelen dit weekend?

wout van aken

Dit weekend verwacht ik The Legend of Zelda: Ocarina of Time Master Quest uit te spelen. De vorige keer zat ik vast in zowel de vuur als de water tempel, maar inmiddels is de spirit tempel aan de beurt. Master Quest (een aangepaste versie van het origineel met moeilijkere dungeons) is een vreemde ervaring. Vaak zijn de puzzels onlogisch, zijn er opeens juist minder vijanden te vinden, en hoef je soms zelfs hele delen van een dungeon niet af te ronden. Toch is het leuk om een klassieker die je al kapot hebt gespeeld opnieuw te ontdekken. Hoewel de hoeveelheid Song of Time blokken als ''puzzels'' inmiddels wel mijn neus uit komt..

Zelda

michel musters

Ik ben het einde (het 'echte' einde) van Red Dead Redemption 2 aan het afronden en hopelijk kan ik dan dit weekend mijn eerste stappen zetten in Red Dead Online. Ik moet zeggen dat ik wel een beetje klaar ben met het spel - ook niet zo gek na een uur of 70 - maar misschien weet de online modus mij wel te grijpen. Verder ben ik lekker aan het genieten van mijn nieuwe PlayStation VR. Vooral Tetris Effect en Astro Bot kan ik tot nieuwe verslavingen rekenen!

Tetris Effect

jules schlicher

Dit weekend ben ik weer even thuis bij mijn ouders, en daar zal ik het niet kunnen laten om een of twee levels Age of Mythology te spelen. Ik heb de campain weer bijna helemaal uitgespeeld, dus misschien ga ik verder met The Titans. Oude liefde roest niet.

Age of Mythology

lars cornelis

Dit weekend mag de Switch mij weer een grote dienst bewijzen. Even thuis of toch onderweg, het maakt met de Switch niet uit en dat is en blijft toch iets magisch. En aangezien ik nog veel te weinig tijd heb besteed aan Pokémon Let's Go Pikachu kan ik daar op deze manier mooi verandering in brengen!

Pokemon

Jacco peek

Dit weekend ga ik waarschijnlijk maar één game spelen: Red Dead Redemption 2. Ik zit midden in chapter 4, en het wordt tijd om even wat meters te maken. Zo nu en dan is het lastig voor me om de game op te starten, maar in de juiste stemming kan ik de 'leegte' en het tempo van de game absoluut waarderen. Fijn weekend!

Red Dead Online

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Red dead online.
 • Red dead online en… Natuurlijk Final Fantasy VIII want van af morgen is het weer december.
 • Dude, Michel, spoiler man. :( Niet cool.
 • Dragon Quest XI nog steeds
 • Spyro en darksiders 2
 • Shiny hunten bij Pokémon Lets Go Eevee en misschien nog wat aankloten bij Red Dead Online (al bak ik er helemaal niks van)
 • Na 23 jaar heb ik eindelijk een officieel exemplaar van Secret Of Mana 2…of hoe die ook geheten zou hebben als-ie hier (of in ieder geval in Amerika) uitgebracht zou zijn. En ook al kan ik 't niet lezen, die gaat ik zeker een keertje aanslingeren van 't weekend.

  Seiken Densetsu 3

  En verder nog wat Beat Saber.

  Edit:
  Vanmiddag GoldenEye voor de N64 eindelijk eens aangeschaft. Maar eens kijken wat de big deal is.
 • Warframe op de switch 🤓
 • @ShadowhunterrX

  En is dat leuk? Zag t voorbij komen bij de E-shop.
 • @Luigi1985
  Is zeker een leuk spel en ziet er goed uit. Alleen kan wel na een tijdje eentonig worden door al het gegrind. Maarjah het is gratis, altijd het proberen waard :).
 • Destiny 2 en Ride 3

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren