1. Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 mei

Wat spelen we dit weekend? 1 en 2 mei

Returnal, Pokémon snap of toch iets anders?

Pardon, is het alweer bijna mei? Nou, hoog tijd om weer te vragen wat de redactie dit weekend speelt.

Wat speel jij? Vertel het op Inside.Gamer.nl!

martin verschoor

Ken je dat? Dat je echt van alles wilt spelen, zeker vijf titels staan klaar om gespeeld te worden. Maar ik ken mezelf en ik weet zeker dat er eigenlijk maar een game gespeeld gaat worden: Apex Legends. Nog even snel het einde van deze battle pass proberen te halen voordat dinsdag het nieuwe seizoen begint. Zin in.

Apex Legends

Dennis mons

Geen idee of jullie die ene flapdrol Lucas May kennen, maar de kans bestaat dat hij deze zondag op mijn bank ploft om de F1-race te kijken in Portugal (nee we gaan niet de bank naar Portugal brengen, we kij... nevermind). Maar om in de stemming te komen voor de F1 slinger ik even F1 2019 aan (ik wacht op '21). En aangezien Ajax aanstaande zondag kampioen wordt (en als dat niet zo is, schaam ik me dood), speel ik ook even een potje Fifa tegen Emmen. Heb alleen geen idee of Emmen erin zit, want ik speel normaliter helemaal geen Fifa. Maar dan zijn we er nog niet: tot ik upgrade naar een Series X, ga ik gewoon genieten van Ori in 4K op mijn 'nieuwe' OLED-televee. Nog een keer? Ja nog een keer.

Fifa 21

Lars cornelis

Ik heb mezelf overgehaald om toch maar Returnal aan te schaffen. Ik ben groot fan van Housemarque en, heel eerlijk, ik wil die PS5 ook wel weer eens goed aan het werk zetten. Ik ben erg benieuwd wat voor spel het nou is en of het wat voor mij is. En als het toch niets is, dan staat er vast wel weer iets op Game Pass om te spelen. Zoals Ori. Goed idee, Mons!

returnal

Jacco peek

Vandaag begint Operatie New Pokémon Snap Review, dus ik weet wat me te doen staat. In de afgelopen dagen heb k Cody helemaal uitgehoord over de game, maar het is nu tijd om zelf als een malle plaatjes te gaan schieten en de wereldranglijst van beste fotografen te bestijgen. Ik ben er klaar voor!

cody van den bogert

Zoals je al gehoord hebt van Jacco, heb ik de afgelopen weken doorgebracht in de wereld van New Pokémon Snap. Vandaag is de game officieel uitgekomen en ik was dus benieuwd hoe hoog ik op de wereldranglijst stond. Ik sta dus momenteel tweede van de wereld, turns out. Ik ga m'n vrije uurtjes dit weekend dus besteden om die eerste plek te bemachitgen. Man wat houd ik van die game.

New Pokémon Snap

Dit artikel delen

Over de auteur