1. Wat spelen we dit weekend? 10 en 11 april

Wat spelen we dit weekend? 10 en 11 april

OUtriders of toch iets anders?

Er is op dit moment niet één topgame die iedereen speelt, dus speelt de redactie weer lekker gevarieerde games.

Wat speel jij? Laat het weten op Inside.Gamer.nl!

martin verschoor

Ik ga de laatste week wel lekker op Sea of Thieves. Beetje dobberen op het mooie natte water, beetje schatten zoeken en per ongeluk m'n sloep op een rots parkeren. Big fun!

Sea of Thieves

lars cornelis

Ik ben nog niet uitgekeken op Outriders, dus die staat sowieso op de planning voor dit weekend. Ik heb ook de nieuwe DLC voor Hitman 3 binnengehaald, dus die wil ik ook even goed onder handen nemen dit weekend. Zin in!

outriders

Jacco peek

Ik weet het niet zo goed. Wil op zich wel Outriders spelen, maar als sologame is het niet bepaald een pretje, en vrienden zijn nog niet bereid om in de game te duiken. Bovendien word ik gestoord van de instabiele servers en heb ik gisteren uit protest The Witcher 3: Wild Hunt opgestart. Er moet snel een grote nieuwe singleplayergame aankomen, want zo blijf ik oude games spelen in 2021...

Outriders

Michel musters

Ik heb Pikmin 3 Deluxe (én de zijmissies) toevallig eerder deze week uitgespeeld, dus het wordt tijd voor een nieuwe game. Ik wil al een tijdje Hades spelen, en nu er een fysieke versie beschikbaar is ga ik daar dan ook vol voor. Ik ga zo naar m'n plaatselijke gamewinkel om hem op te halen. Ik ben erg benieuwd naar wat volgens velen de game van 2020 is!

hades

Dit artikel delen

Over de auteur