1. Wat spelen we dit weekend? 10 en 11 november

Wat spelen we dit weekend? 10 en 11 november

We gaan de week weer goed afsluiten met de leukste, gekste en nieuwste games. Dennis zakt helemaal weg in een Tetris Effect spelletje, Michel gaat eindelijk proberen om Red Dead Redemption 2 uit te spelen en Battlefield 5 is uit. Dus genoeg om naar uit te kijken! Wat ga jij spelen dit weekend?

Wout van Aken

Ik kan niet wachten om weer verder te gaan met Diablo 3 voor de switch. Vorige week ben ik aan deze serie begonnen en ik begin de charme er wel van in te zien. De game speelt (ook in co-op) echt heerlijk weg, hoewel ik wel het gevoel heb dat we extreem overpowered zijn. De game staat al op de moeilijkste (selecteerbare) stand, en alsnog versla je bosses in vijf seconden. Maar ik heb begrepen dat dit later helemaal goed gaat komen, dus tot die tijd geniet ik van het chaotische spektakel van tornado's, gigantische vuur-stralen en ontploffende lijken.

dennis mons

Hoewel ik meer dan genoeg games heb liggen waar ik nog mee aan de slag kan (eigenlijk moét) gaan, zal ik de meeste tijd vermoedelijk steken in Tetris Effect. Het is gewoon écht een game waar ik (maar ook anderen op de redactie) naar heb uitgekeken. Ik heb al wat levels kunnen spelen en de art en muziek zijn echt super vet. Dus ik leen even de redactie-PSVR dit weekend en ga mezelf opsluiten om even op een flinke trip te gaan.

Tetris Effect

Lars Cornelis


Ik ga lekker Battlefield V spelen. Die hele discussie over hoe 'historisch correct' die game is zal me worst wezen, ik wil gewoon lekker knallen. Ik ben heel benieuwd hoe de terugkeer naar de Tweede Wereldoorlog uitpakt en hoe DICE meegaat met moderne trends bij multiplayergames!

Battlefield 5

wes rijckaart

Het duurt nog een klein maandje en dan verschijnt Smash Bros Ultimate. Zodoende ga ik dit weekend lekker Smash op de Wii U spelen. Een main heb ik niet dus ‘random’ is mijn meest gekozen personage. Hopelijk brengt Incineroar of Simon Belmont daar verandering in. Een kleine voorsprong op de rest kan in ieder geval geen kwaad, dus tijd om mijn Smash skills op te poetsen. Daarnaast probeer ik nog wat andere co-op games uit. Crawl is bijvoorbeeld een echte aanrader! In deze game speel je met drie vrienden een dungeon crawler waarin één iemand de held speelt en de rest je constant probeert af te maken door monsters te besturen of valstrikken af te laten gaan. Plezier gegarandeerd.

Super Smash Bros. Wii U

Thijs barnhard

Ik heb Tetris Effect technisch misschien al 'uitgespeeld' maar ik ben er nog helemaal niet klaar mee. Wat een fijne twist op de formule is deze game. Mijn high scores zijn momenteel nog een beetje miserabel dus daar ga ik dit weekend vooral aan werk. Ik heb ook heel erg veel zin om met Hitman 2 verder te gaan. Tot nu toe heb ik alleen nog maar de eerste missie gespeeld maar die zet meteen heel erg goed de toon. Zin in!

Hitman 2

Martin verschoor

Ik ga zo iemand mailen, die mij misschien een code kan geven voor Hitman 2, zodat ik deze dit weekend kan ga spelen. Het is geen geheim dat ik een groot liefhebber ben van deze serie en als je me aan het begin van 2018 had gevraagd naar welke game ik het meeste uitkijk dit jaar, dan had ik zeker Hitman 2 genoemd.

Hitman 2

Michel musters

Na zo'n veertig à vijftig uur begin ik langzaam maar zeker genoeg te krijgen van Red Dead Redemption 2. Dat is helemaal niet zo gek na zoveel speeluren en ik heb mijn geld er dan ook dubbel en dwars uitgehaald. Ik ga dit weekend dus proberen het einde van de campagne te bereiken. Een paar keer sneller dan mijn schaduw schieten volstaat hopelijk...

Red Dead Redemption 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik heb zo'n gevoel dat ik na 154 uur aan de laatste loodjes van Assassin's Creed Odyssey ga beginnen. En dat… dat vind ik eigenlijk toch wel best heel jammer. Welke game ik hierna ga spelen weet ik nog niet.
 • @Meta_coolah
  Heb je wel een sociaal leven/werk? Lol
 • @CyberFl

  Ja zeker.

  Vorige week vrijdag nog lopen socializen


 • @Meta_coola

  Haha ja ik denk ook wel eens waar haal je de tijd vandaan. Respect voor de outfit van de dude naast je haha.
 • Ben nu bezig met God of War en Celeste. Die laatste ben ik volgens mij bijna mee klaar en ik moet zeggen: het is een erg leuke game, maar ben niet zo overdreven enthousiast als de gemiddelde review.

  God of war heb ik denk ik Een uur of vijf ingestoken. Alleraardigste game.
 • Ik heb inmiddels Darksiders 1 uitgespeeld en ben nu begonnen met deel 2 voor de ps4
  En ik denk dat ik van het weekend ook de WiiU ga slingeren…welke game dat gaat worden voor de WiiU weet ik nog niet precies?
 • Ik ga weer verder met RDR2,en morgen weer eens Resident Evil 3 Nemisis spelen. De laatste lang niet meer gespeeld,herinner me alleen dat ie super spannend was destijds :)
 • Voor mijn volgende membercontent moet ik een game na lange tijd weer even opstarten om te kijken of mijn superenthousiaste beeld nog steeds klopt.

  Oxygen not included.

  Of het ook wat voor jou is? Dat hoop ik je binnenkort te vertellen.
 • Divinity original sin 2 op de PS4 gehaald. Damn, daar ga ik wat uurtjes aan kwijt zijn zeg😩
 • @Pyaan123
  Is dat een beetje speelbaar op PS4? Ik heb met dat soort spellen vaak 't idee dat dat beter werkt op de pc.
 • Shadow Warrior op de PS4. Had ik opeens zin in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren