1. Wat spelen we dit weekend? 11 & 12 augustus

Wat spelen we dit weekend? 11 & 12 augustus

De intense hitte is gelukkig voorbij, dus met de ramen open is het prima uit te houden binnenshuis. Er zijn de afgelopen tijd weer aardig wat nieuwe games uitgekomen, of duikt de redacties toch weer op de oudere titels? En wat speel jij dit weekend?

Martin Verschoor

Er worden de laatste tijd weer wat potjes PUBG op de redactie gespeeld en dat is toch wel weer heel erg vet, maar ik ben wat roestig. Dus dit weekend ga ik in wat solo-potjes kijken of ik de dieseltrein weer een beetje op tempo kan krijgen en misschien wel een 'Chicken Dinner' kan scoren, dromen mag toch?

Chicken Dinner

Bert de Vries

Ik weet niet waarom, maar ik ben een beetje klaar met Fortnite. Ik heb er flink wat uurtjes in gestoken, maar nu is het even genoeg. Daarom ga ik verder met mijn PS4 backlog. Ik ben bijna door Wolfenstein: The New Order heen en ga daarna lekker beginnen aan The Old Blood. Ook speel ik Enter the Gungeon op de Switch. En hoewel ik daar echt onwijs slecht in ben, vind ik het een heerlijke game. Ik hoop alleen dat ik ooit wel verder kom dan level 2..

Enter the Gungeon

Jacco PeeK

Mijn linker Joy-Con is opgestuurd voor reparatie, dus ik hou even een pauze met Octopath Traveler. Dit weekend gaat ook de Black Ops 4-bèta weer van start, waar ik onwijs veel zin in heb. Zoals je misschien hebt gelezen ben ik best te spreken over de game en zoals het er nu op lijkt zijn enkele van mijn kritiekpunten al aangepakt. Ook is de nieuwe Heist-modus toegevoegd, die ontzettend goed klinkt en wat features uit de Blackout-modus bevat. Een lekker weekendje knallen dus!

Black Ops 4

Derek Taal

Dit weekend speel ik in ieder geval de Valkyria Chronicles 4 demo. Het eerste deel heb ik dankzij de remaster twee jaar geleden herontdekt en kan na het dramatisch slechte Valkyria Revolution ook niet wachten om weer eens een echt goede tactische jrpg te spelen. De eerste geluiden klinken positief en er zit een hele schattige hond in, dus ik ben gematigd enthousiast. Verder ga ik verder in We Happy Few en zal daar binnenkort in een review wat meer over vertellen.

we happy few

Dennis Mons

Omdat ik flink mijn huis aan het uitruimen ben, stuitte ik op mijn eerste PlayStation met een stapeltje games waar ook Vib Ribbon bij zat! En laat dat nou een van mijn favoriete rythm-action games ooit zijn! Je speelt als een heel simplistisch geanimeerd konijntje dat over een streep loopt en objecten tegenkomt waarbij je op de knoppen moet drukken die bij de objecten horen. Het klinkt suf, maar dat is het niet. Check zelf in deze uitlegvideo!

Rick Bloemzaad

Dit weekend speel ik de nieuwe update van Overwatch; The 2018 Summer Games. Na de officiële release in 2016 blijf ik het spel nog steeds trouw en verveelt het nooit. Hopelijk kan ik een hoop lootboxen scoren om mijn characters op te pimpen met wat nieuw uitgebrachte cosmetics. Daarnaast zal ik weer wat voortgang proberen te boeken met Super Mario Odyssey.

Overwatch Summer Games 2018 Reinhardt

Thijs Barnhard

Hebben jullie Dead Cells al gespeeld? Die game is sinds deze week officieel uit en het is echt een heel erg leuk computerspel. Het combineert dingen van een aantal van mijn favoriete games. Elke run is anders door de constant verschuivende gangen, met iedere nieuwe upgrade krijg je toegang tot andere punten op de kaart en dan is er ook nog de ijzersterke combat. Ik kan nu met gemak bij de eerste echte eindbaas komen, maar tot twee keer toe legde ik op het allerlaatste moment het loodje. Mijn missie voor dit weekend is dus simpel: heel veel Dead Cells spelen.

Dead Cells

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik ga verder met SOMA. Wat een vette game blijft dat toch.
  (op het moment erg goedkoop in de playstation store).
 • @Cypher zeker! Geniet ervan!
 • @Bert de Vries
  Dank je Bert. Dit is zo'n sfeervolle game man, goed verhaal en heerlijk creepy.
 • Steep en Final Fantasy XII

  Fijn weekend
 • @ Adutchman

  Steep op de Switch !
  haha grapje
 • @deftones
  Ja ik las het vandaag 😁 Triggerde mij wel om hem te halen voor de PS4, 15 euro en leuk is ie ook nog.
 • Heb Hero Defense vandaag gehaald voor de ps4 en verder Destiny 2 en Monster Hunter World en misschien paar potjes PES 2019 demom
 • Assassin's Creed 1…… Grapje het gaat zeer waarschijnlijk Mafia 3 worden of shadow tactics :blades of the shogun worden.
 • The Witcher 3. Net de main game klaar, nu aan de slag met de uitbreidingen.
 • @Rutgie
  Dan ben je net op tijd klaar voordat Cyberpunk uitkomt.
 • Paladins (Switch)

  Hollow knight (Switch)

  Call of Duty WW2 (X-box One)
 • Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 en misschien de CoD beta proberen.
 • Vib-Ribbon heb ik ook, dat blijft grappig. Ooit een keer de schijf in m'n pc gedaan om te kijken hoe groot dat spel is, en als ik 't me goed herinner is het maar liefst 7,5 mb, lol.

  Edit:
  Oh ja, wat speel ik dit weekend? World Of Warcraft 2.4.3

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren