1. Wat spelen we dit weekend? 12 en 13 januari

Wat spelen we dit weekend? 12 en 13 januari

Er is weer rust in de tent dus kunnen we onze weekenden weer beter inplannen met leuke games. Wat spelen we dit weekend?

michel musters

Ik heb Donkey Kong Country: Tropical Freeze eindelijk weer voor de volle 100 procent uitgespeeld (ditmaal op Switch), dus het wordt tijd voor de volgende platformer: New Super Mario Bros. U Deluxe. Die game heb ik ook al volledig kapot gespeeld op de Wii U, maar geloof mij: ook dit is een heel sterke platformer. Ik vind het dus niet erg om er nog eens voor te gaan zitten. Verder heb ik mij even gewaagd aan de Switch-versie van Rime (heb de game ooit op de PS4 uitgespeeld), maar die framerate is zó wisselvallig dat ik er koppijn van kreeg.

New Super Mario Bros. U Deluxe

geert de wekker

Ik ben weer een stukje verder in mijn queeste om de mainstream-games van Kingdom Hearts te spelen. Nog steeds bezig te zijn met deel 1, heb ik net Halloween Town afgesloten en sta ik klaar om in Atlantica de zeeheks, Ursula, te verslaan. Hierna hoop ik weer een nieuw toernooi vrij te spelen in het Olympus Colliseum, want deze vorm van competitieve zij-missies om een ware held te worden, blijf ik toch heel tof vinden. Als dit niet lukt dan ga ik gewoon verder met de volgende wereld en volgens mij is dat Neverland waar Kapitein Haak staat te wachten... Het wordt een leuk weekend.

Kingdom Hearts 3

dennis mons

De drukte is weer een beetje voorbij dus mijn weekenden kan ik steeds beter leeg houden, zodat ik flink door mijn back catalogue kan ploegen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog steeds niet over uit ben welke game ik NU ga spelen. Heb de keuze uit Shadow of the Tomb Raider, God of War en Assassin's Creed Odyssey. Maar dan ook nog een ander dilemma: Gun Rush voor Red Dead Redemption 2 is ook gelanceerd. Zoveel keuzes! En wedden dat ik door die keuzestress dan alsnog een beetje dom Tetris ga spelen? Mm, duim voor me dat ik mijn gezond verstand gebruik!

Red Dead Online

thijs barnhard

Ik heb heel erg veel zin om weer in New Super Mario Bros. U te duiken. Ik heb hem misschien al een keertje gespeeld maar een goede platformer nog een keertje spelen is geen straf. Ik ben ook weer bezig met een veel oudere game. Ik realiseerde mij eerder deze week dat ik de eerste DOOM nog nooit heb uitgespeeld. In plaats van op een pc speel ik hem nu op de Xbox 360 en dat bevalt zo goed dat ik volgend weekend waarschijnlijk meteen in DOOM II duik

New Super Mario Bros. U Deluxe

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik ga dit weekend RDR2: Gun Rush uitproberen en ook ga ik verder met Kingdom Hearts 1 die ik toch maar gekocht heb van de week. De one-shot demo van RE2 is me zo goed bevallen dat ik hem besteld heb gelijk. Voor 60 euro vond ik hem te duur, gelukkig is ie in de webshop voor zo'n 45 euro te krijgen.
 • Verder met Chrono Trigger (SNES NTSC) en mocht ik die uitspelen, dan ga ik daarna waarschijnlijk eens aan TimeSplitters 2 (PS2) beginnen.

  Oh, en de Resident Evil 2 demo uitproberen natuurlijk.

  Edit: Chrono Trigger uitgespeeld en TimeSplitters 2 aangeslingerd.

  Edit 2: TimeSplitters 2 uitgespeeld (ik wist dat het een kort spel was) en meteen begonnen met de volgende op mijn lijst, Suikoden V (PS2).
 • Ik ben nog wel even zoet met smash.
 • Tales of Vesperia op de Switch
 • Assassin's Creed Brotherhood en Final Fantasy XV. Hopelijk gaan de dagen snel qua gevoel want ik wil Kingdom Hearts III spelen.
 • @Meta_coola die je na 1 dag al hebt uitgespeeld haha.
 • Vooral leren voor tentamens en daarnaast ben ik verder aan het gaan met Hollow Knight. AC: Odyssey als pauze game is natuurlijk ook mooi om te gaan spelen. Daarbij moet ik ook nog een betoog schrijven. Weinig gamen dit weekend voor mij. Fijn weekend allemaal!
 • Monster Hunter: World

  Na de Hammer, Greatsword, Charge Blade en Switchaxe, ga ik proberen de Hunting Horn te masteren. Blijf me verbazen hoe belachelijk goed t combat systeem is.
 • @JaJa_jr
  Is het ook, de hunting horn is een zeer goed wapen.
 • @CyberFl

  Bedoelde de combat over t algemeen. En nee, hunting horn is een support wapen. Iedereen kan in de tent blijven, ik "support" t monster wel.
 • @JaJa_jr
  Ik heb ook hunting horn gespeeld. Ik hou van de support rol! Speel ik bij overwatch ook altijd (tenzij er een tank nodig is)
 • Final Fantasy World. Al begint de game mij wel steeds meer tegen te staan.
 • RDR2 en Evil within gok ik.
 • Ik weet het nog niet denk dat ik Warriors Orochi 4 ga proberen en een begin ga maken met Far Cry 5. Heb net 6 dagen in het ziekenhuis gelegen, dus het is even kijken hoeveel energie ik ervoor heb.
 • Gisteren mijn eerste divine beast uitgespeeld in Zelda BOTW. Ik kan mij niet anders indenken dan dat ik hier weer een paar uur in ga steken.
 • De zeeën van Sea of Thieves weer eens onveilig maken :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren