1. Wat spelen we dit weekend? 12 en 13 mei

Wat spelen we dit weekend? 12 en 13 mei

Voor hen die geen zin hebben in zon

Voor sommigen begon het weekend al op donderdag en zit men al lekker op een terrasje. Voor mensen die niet zo weg zijn van in het zonnetje liggen, hebben wij ook deze week weer een wat spelen we opgezet. Wat gaan jullie allemaal doen? Laat het weten in de comments.

Arran Winmai

Mijn vriendin is een weekje op vakantie en aangezien zij altijd meekijkt bij NieR betekent dat dat ik die dit weekend niet aan zal raken. Ik zal uiteraard de wekelijkse doelen van Monster Hunter World behalen, maar ik denk dat ik Final Fantasy 15 maar eens op ga pakken. Die kreeg ik toentertijd gratis bij een abonnement van PU, maar ben er nog steeds niet echt aan toe gekomen. Ik had wel ooit de tutorial gespeeld maar die zal ik toch nog even opnieuw moeten proberen om weer even goed door te krijgen hoe alles ook maar weer werkt. Zin in!

Final Fantasy 15

Bert de Vries

Ik heb mijn Oculus Go (de draagbare vr-headset van Oculus) binnen en daar ga ik lekker mee aan de slag. Met de vrij handige app van Oculus heb ik al wat games aangeschaft. Er zitten hele toffe concepten tussen die zeker moeten werken op dit kleinere broertje van de Rift. Daarnaast ben ik heel erg benieuwd hoe de Netflix app werkt, gezien de lovende verhalen. Ik moet van Dennis vooral Happy! gaan kijken, dus waarom niet in vr? Nouja, die serie is natuurlijk niet in vr, maar ik zit dan wel in een vr-bioscoop. In m'n eentje. Dat dan weer wel.

Oculus Go

Eline Oosterloo

Ik ga dit weekend volop Donkey Kong Country Tropical Freeze voor de Switch spelen met mijn vriend. Ja, ik had hem al voor de Wii U, maar ik zal eerlijk toegeven dat ik hem nooit uitgespeeld heb. Jammer, want alles aan die game is awesome. Denk dat we om en om een level uitspelen in plaats van voor multiplayer, want dat is niet echt een succes... Wel fijn dat al die gave Wii U-games naar de Switch komen. Dan kan ik mijn Wii U lekker laten liggen.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Jacco Peek

Vorige week heb ik Donkey Kong Country: Tropical Freeze gehaald en ik zit er eindelijk lekker in. Tot nu toe valt de moeilijkheidsgraad me alles mee en biedt de game eigenlijk gewoon een goede uitdaging. Donkey Kong zelf is voor mijn smaak wel een beetje lomp en zijn rolbeweging heb ik nog niet helemaal onder controle. Zolang ik ver wegblijf van de co-op modus is het een heerlijke platformer voor de Switch!

Donkey Kong Tropical Freeze

Lars Cornelis

God of War. Nog steeds ja. Ik denk dat ik bijna bij het einde ben en dat mag inmiddels ook wel eens natuurlijk. Aan de andere kant ben ik nog steeds heel druk bezig het einde uit te stellen door ieder hoekje te verkennen opzoek naar ieder kistje. Zou ik 'm dit weekend uitspelen? Je hoort het de volgende keer in Wat Spelen We Dit Weekend.

Kratos God of War foto-modus

Derek Taal

Het is weer eens tijd om mijn Dreamcast wat liefde te geven, dus die ga ik vandaag proberen aan te sluiten op mijn nieuwe tv. Altijd afzien met die oude consoles, dus hoop dat de converter nog een beetje werkt. Als alles probleemloos verloopt, duik ik direct in de futuristische wereld van Jet Set Radio. Daarna is Crazy Taxi aan de beurt, wat potjes Soul Caliber en waarschijnlijk komen Canon Spike, Space Channel 5 en Power Stone ook nog aan de beurt. Verder probeer ik te overleven in Conan Exiles: een game waar ik na 15+ uur pas een beetje vat op begin te krijgen. Gezien de serverproblemen kan ik pas dit weekend aan de PvE beginnen - speel nu offline solo - en dat betekent dat ik al mijn met zweet en bloed bemachtigde loot achter mij moet laten. Dat gaat pijn doen

Dreamcast

Martin Verschoor

Het gaat een combinatie worden van Fortnite: Battle Royale, Hearthstone en PUBG. De laatste tijd word ik genadeloos ingemaakt in al deze drie games en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus als ik in de battle royale-titels maar lang genoeg ergens in een hoekje ga zitten, moet er wel een overwinning te snipen zijn en bij Hearthstone heb je soms ook gewoon een beetje dom geluk nodig.

Hearthstone

Thijs Barnhard

Donkey Kong Tropical Freeze is fantastisch en het liefst zou ik zien dat er geen einde aan deze game zou komen. Daarom stel ik het verslaan van de eindbaas nog even uit en ga ik voor het vrijspelen van alle geheime levels en het vinden van alle K-O-N-G letters. Ik vind het trouwens ook de hoogste tijd dat ik echt even goed ga zitten voor de demo van Octopath Traveler. Ik heb namelijk best wel zin in een nieuwe goede jrpg over een paar maanden.

Project Octopath Traveler

Wat spelen jullie dit weekend? Laat het weten in de comments!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik hoop dat mijn psp oplader morgen komt via de post,want mijn oude kan ik nergens vinden….dan kan ik patapon 1 spelen.
  En verder met dirt 3 en left4dead.
 • Waarschijnlijk zal ik zaterdag weinig spelen want dan ben ik druk bezig met het vieren van dat ik 30 jaar oud ben geworden.

  Zondag zal het waarschijnlijk Assassin's Creed Syndicate worden mits de kater mee gaat vallen.
 • @Meta_coola

  Van harte met je verjaardag en nog vele jaren erbij.
  Veel plezier met vieren van je verjaardag :)
 • @gabbamonk

  Dankjewel. Hopelijk ga ik inderdaad nog veel 12 mei-tjes meemaken maar niet te veel ;) :P :D
 • @Meta_coola
  Lol ik las "12 mei-tjes" een beetje verkeerd. Ik dacht al; dat klopt niet echt voor iemand van 30 xD

  Gefeliciteerd in ieder geval
 • @Meta_coola

  Op je 80ste nog gamen als het meezit zie ik nog steeds wel zitten :):P:D
 • @Meta_coola
  Alvast gefeliciteerd !!!
 • Ik krijg morgen mijn Lg oled65e8p tv binnen dus ga dan lekker wat games op de pro en de one x uitproberen.
  Daarnaast ga ik ook zeker de f1 kijken.
  Goed weekend allemaal
 • Destiny 2, Monster Hunter World en Titan Quest.
 • @DefenseForceNL Titan Quest? Die is uitgebracht voor de console nu he? Is het wat?
 • Ik hoop Turok op n64 een keer of 4 uit te spelen. :P
 • @Corporal_Joseph Is die zo goed dan?
 • @Buzzard

  Ja hij heeft het er vaker over he…
  Turok knalde wel lekker weg en je had Dinosaurussen en je moest tempels verkennen. Alleen had je in dit spel die typische mist, die je in meer N64 vaker tegen kwam..
 • tja zoals zo vaak Pinball FX 3, Donkey Kong Tropical Freeze en Streets of Rage deel 1 en 2… Er is zelfs een remake van dit spel uitgekomen genaamd Raging Justice..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren