1. Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 juni

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 juni

Weer een leuke mix

Het is weer vrijdag en dat betekent dat alle redactieleden van Insidegamer hun game-planning voor het weekend klaarhebben. Deze week gaat iedereen weer met totaal verschillende games aan de aan de slag.

Lars Cornelis

Ik heb Assassin's Creed even geparkeerd want door de naderende release van The Last of Us Part II begon het toch iets teveel te jeuken. Dus dit weekend speel ik The Last of Us. Part 1 dan dus. Die had ik nog nooit in 4K met HDR gespeeld dus dat is een leuke bijkomstigheid. Hoewel je wel ziet dat het een game van de vorige generatie is, blijf ik versteld staan van de kwaliteit van die game. De animaties, de dialogen... Het maakt me alleen maar meer benieuwd naar wat Naughty Dog 7 jaar later op het scherm kan toveren!

The Last of Us

Dennis Mons

Ik moet opbiechten: ik heb Horizon Zero Dawn alleen maar een uurtje op stream gespeeld. Maar die trailer van de PlayStation-presentatie was zo geweldig dat ik me schaam dat ik die game niet verder heb gespeeld. Dus ik duik in dit, soort van, Nederlandse pareltje dit weekend.

Horizon Zero Dawn

Bert de Vries

Ik geniet met volle teugen van de Borderlands collectie op de Switch. Fantastische games die draaien als een zonnetje op die heerlijke, heerlijke handheld. Ver boven verwachting. Daarnaast heb ik Destiny 2 weer opgepakt. Was daar helemaal klaar mee, maar een vage trailer bleek genoeg om me weer aan het spelen te krijgen. Ik heb ook de BioShock collectie aangeschaft en wil daarvan graag deel twee spelen. Deel één ken ik door en door en deel drie weet me niet te boeien. Genoeg te doen dus! Fijn weekend, iedereen

Jolien Mauritsz

Ik ga dit weekend aan de slag met Okami. Lucas had mij deze game aangeraden en heb hem in de sale aangeschaft voor de Nintendo Switch. Ik heb al een klein beginnetje gemaakt en tot nu vind ik het echt gaaf! Het verhaal, de art style en de personages zijn echt geweldig. Als het met mijn hond allemaal goed verloopt met haar operatie ga ik deze game dit weekend zeker weer oppakken!

Okami HD

Zoë Bonefaas

Ik houd het rustig dit weekend. Niets waar ik voor na hoef te denken. Beetje Minecraft en Stardew Valley. Op de bank, kopje thee erbij en relaxen. Ik weet nog niet of ik een nieuwe boerderij ga beginnen of een oude oppak, maar dat maakt eigenlijk ook helemaal niet uit.

Stardew Valley

Jacco Peek

Nog een weekje wachten op de Pokémon-dlc en The Last of Us: Part 2. Waarschijnlijk dus een beetje Modern Warfare hier en een beetje Animal Crossing daar. Wellicht dat ik Ratchet & Clank nog even opstart, want ik heb megaveel zin in Rift apart. Wat ziet dat er goed uit!

Modern Warfare

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Mijn oom werkt bij PlayStation, dus ik ga lekker aan de slag met Horizon II. Vette game, man!

  En non-bullshit: denk da'k de remake van Resident Evil 3 eens ga proberen. Had alleen de opening nog maar gespeeld en dat zag er wel gaaf uit.
 • @Rainking
  "Mijn vader werkt bij MacDonalds"

  Ik ga lekker verder met Destiny 2!
 • @blue_blade_3
  Dat zijn een hoop gratis Homestyle Crispy Chickens. Lekker hoor!
 • Ik nader het einde van The Last of us. Ik hoop van het weekend dit spel uit te spelen, zodat ik volgende week met deel twee kan beginnen. Ik vind het nog steeds een van de beste games ooit.
  Daarnaast uiteraard Super Mario Maker 2. Ik heb weer wat nieuwe levels en ik zal voor de liefhebbers even schaamteloos mijn id delen :p PVJ 9TD CQF

  Misschien dat ik nog verder ga met Mario Odyssey.

  Vind t overigens echt super jammer dat elke website de review van de Last of us 2 al online heeft, behalve deze site. De nieuwtjes rondom de Ps5 zijn overigens wel Nice gecoverd.
 • @Luigi1985

  Insidegamer heeft al aangegeven geen reviews meer te doen omdat ze bezig zijn met een nieuwe site.

  Wat ik speel als ik thuis ben is Indivisible het platformen in deze game is echt pittig. Ben nu over de helft.
 • @smaakmaker Dat snap ik, maar als er één uitzondering hierop zou moeten zijn…
 • @smaakmaker
  Het waarom daarvan is me nog steeds een raadsel overigens. Het is niet alsof de redacteuren de website aan het coderen zijn, die zitten lekker nieuws, reviews en artikelen te tikken voor Gamer. En hoe lang gaat dat duren? Als je de vorige site-updates als leidraad neemt, gaan we van de launchgames voor de next gen ook nog geen reviews lezen op IG.

  Ik zit op het punt dat ik denk gooi een membercontent optie in Gamer.nl en fuseer de boel lekker.
 • @That Mr Awesome

  Ja dat zou ook geen slechte optie zijn. En ja ik vind het erg vreemd dat de sites door deze stap geen reviews doet. En fuseren met gamer ja dat lijkt mij ook een zeer goede optie.
 • @smaakmaker

  Ja ik had het ook al gelezen maar ik vind het gewoon zonde. Een gemiste kans.

  Ik kom hier graag hoor. Eigenlijk de enige games website die ik dagelijks bezoek, maar t is jammer dat ie niet volledig is.
 • @Luigi1985 heyo, ik snap dat de reviews gemist worden. Geloof me, ik had ook graag The Last of Us 2 gespeeld ;-) Maar vanwege de nieuwe site staat dat soort content inderdaad on hold. Helaas schopte corona de planning verder in de war. Meer kan ik er helaas ook niet over zeggen want inderdaad, het is niet alsof ik, of Michel, of Jacco, of Dennis nou persoonlijk code zit te kloppen :(

  Wel fijn dat de coverage van al het PS5-nieuws wordt gewaardeerd!
 • @Lars Cornelis

  Wanneer is de nieuwe website klaar dan?
 • @Luigi1985
  Bedoel je de main game of de DLC? Want dat laatste moet je eigenlijk ook gedaan hebben (zelf afgelopen maand afgerond).
 • @Gaaiz

  Ben nu met de maingame bezig. Maar ik heb de game al een aantal keer uitgespeeld. Die DLC was inderdaad heel erg vet. Ik denk dat ik dat nog wel red. Ik ben maandag ook nog een dagje vrij.
 • Football Manager 2020, Command & Conquer remake en beetje Animal Crossing. En verder moet ik morgen nog werken.
 • Uncharted II, Minecraft Dungeons en misschien No Mans Sky proberen via Gamepass.
 • Als ik aan gamen toe kom word het AC Syndicate.
 • Dit weekend duiken we in Deep Rock Galactic.

  Mijn driller naar level 10 brengen en dan hoop ik klaar te zijn voor mijn eerste DeepDive.

  Een, voor mij, onverwachts heerlijke game. Die helaas toch bij velen een beetje onder de radar blijft.
 • Minecraft Dungeons, op zoek naar betere loot. Goed dat volgende maand de eerste DLC al komt, ze moeten het fris zien te houden en er zijn ook nog wel wat quality of life verbeteringen mogelijk.

  En ik ga weer eens een poging doen met Resident Evil 7. Tijdje terug voor een prikkie kunnen scoren, maar weinig aangeraakt. Na gisteren toch weer het gevoel dat ik m echt moet spelen.
 • De reviews van the last of us 2 staat al op 96% op metacritics, dus nog even wachten. Dit weekend niet al teveel gamen denk ik.
 • Dit weekend niet heel veel tijd om te gamen denk ik. Maar anders eens een begin maken met minecraft dungeons en monster hunters ultimate. Deze goedkoop aan kunnen schaffen in de eshop deze week

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren