1. Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 juli

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 juli

Hollow knight, The Witness, Horizon zero dawn

Voor inspiratie kan je altijd bij ons terecht. Check snel wat iedereen dit weekend speelt!

Martin Verschoor

Er waren laats wat mensen hier op kantoor om een game te laten zien en tijdens die demo kreeg ik eigenlijk alleen maar zin om een andere game opnieuw op te starten. The Witness dus, de genadeloze puzzelgame waar ik in mijn eerste playthrough niet zonder hulp doorheen kwam. Dit weekend poging twee...wie mag ik als hulplijn gebruiken?

Dennis Mons

Het gaat voor mij waarschijnlijk een mengelmoes worden van een aantal games, omdat ik in allemaal wel zin heb. Sowieso weer even een paar extra stappen doen in God of War, want als ik daar even mijn tanden in zet, moet ik daar toch relatief snel doorheen zien te komen. Zelfde geldt trouwens ook voor The Last of Us die ik van mijn collega Luuk heb mogen lenen. En toch denk ik dat stiekem de meeste tijd in Dr. Mario World gaat zitten. Het is écht een leuke mobile game en een tikkie verslavend ook. Wel is die pay to win in de game een beetje gênant, maar toch heb ik het al tot level 50 weten te schoppen zonder ook maar iets te kopen. En dat ga ik zo houden ook!

God of War

Michel Musters

Vandaag is eindelijk de dag. Ik heb jaren moeten aanhoren hoe vet Hollow Knight is, maar ik heb netjes gewacht op de fysieke versie, die nu dus uit is! Die ga ik dan ook eindelijk halen en daar heb ik erg veel zin in. De vraag is nog maar of ik er dit weekend aan toe kom, want ik zit nog middenin Okami en heb ook nog leuke ideeen voor Super Mario Maker 2-levels...

hollow knight

Cody van den Bogert

Ik zit eraan te denken om Horizon Zero Dawn weer eens uit de kast te trekken. Na de release heb ik hem vrij snel uitgespeeld en daarna niet meer aangeraakt. Heb hele goede herinneringen bij deze game en het is gewoon te lang geleden, hoogste tijd voor een tweede playthrough dus. Dit weekend wordt het voor mij ook eindelijk weer tijd om mijn ranking op Rocket League omhoog te knallen. Bovendien ben ik de Rocket League Pass rond, en beginnen de interessante items te komen. Voor Mario Maker 2 en Apex Legends maak ik ook ongetwijfeld wel weer tijd.

Horizon Zero Dawn

Bert de Vries

Ik heb de hoop dat mijn complete Witcher boeken-set nog voor het weekend binnen is, laten varen. Jammer, maar niks aan te doen. Zoals men altijd zegt: "Wanneer er ergens een boeken boxset te laat komt, gaat er elders een game voor nop de deur uit." De game in kwestie: Age of Wonders III. Die ga ik zeker even testen. Daarnaast stort ik mij weer op Destiny 2 en moet ik eigenlijk ook The Division 2 weer eens aanslingeren om te kijken wat daar allemaal voor moois aan is toegevoegd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik ga mijn game tijd verdelen tussen twee heel erg goede games van vorig jaar namelijk AC Odyssey en Red dead redemption 2 online.
 • Destiny 2, Dragon Quest Builders 2, f1 2019 en Motogp 19 en ondertussen zo nu en dan paar potjes CTR en Samurai Shodown
 • Ik heb Skyrim op de PS4 weer eens geïnstalleerd. Dikke pret. Wat kan je toch heerlijk op ontdekkingstocht gaan in die game en steeds weer iets nieuws vinden.
 • Als ik iets ga doen, wordt het super Mario maker 2. Heb mijn eerste level online: 10F-M7Y-GTG.

  Ik ben er best tevreden over. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

  Ben bijna klaar met mijn tweede level en die vind ik mss al wel leuker dan de eerste. Helaas kon ik m vanmiddag niet afmaken omdat ik weg moest. Wellicht de komende dagen.

  Heb al leuke levels van Ig-members Soon en Newgamessuck gespeeld vandaag.
 • @Luigi1985
  Die gaat ik straks even proberen.

  Edit: Mooi level! Zat heel netjes in elkaar. Meteen een (voorlopig) record neergezet.
 • @Rainking

  Thanks! Ik ga die nieuwe van jou later ook spelen.
 • @Luigi1985
  Als die af is, plaats ik hem hier wel even.

  Edit: Duurde nog wat langer dan ik verwachtte, maar hier istie dan!

  Rainking's Super Mario Maze: WTR-P7B-L6G
 • @Luigi1985 Recordje gebroken! Nu die van Rainking spelen!
 • Red dead 2
 • Woohoo m'n boeken zijn binnen! En het onweert hier als een malle! Perfecte combinatie :)
 • Ben bezig het laatste level van Super Mario Maker op de Wii U na te maken in deel 2. Is wat meer werk dan de andere 2. Daarna wil ik kijken dat ik nog een origineel leveltje in elkaar flans dit weekend.

  Edit: Laatste Wii U level is af. Rainking's Super Mario Maze: WTR-P7B-L6G
 • Hellblade Senuas sacrifice, erg benieuwd naar die game!
 • @Real13
  Moet ik ook nog eens halen. Schijnt erg goed te zijn.
 • @Rainking Spoiler: hij is erg goed.
 • @Bert de Vries
  Oeh, dat zijn de beste spoilers.
 • @Real13 Wel een koptelefoon opzetten! Must!
 • @Bert de Vries Komt goed! Speel altijd met headset op :)
 • Sunset Overdrive net uit. Leuke game met wat ergernissen op het einde!

  In het weekend F1 2019 en LEGO DC Villains verder (uit)spelen.
 • Mk11 en mk10 heb alle characters van 10 nu. Dus kan nu alles unlucken
 • Heb Hollow knight al digitaal, maar de fysieke versie komt sowieso in huis.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren