1. Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 maart

Wat spelen we dit weekend? 13 en 14 maart

20 nieuwe Bethesda-games

Het is weer weekend! Gaan we aan de slag met de twintig nieuwe Bethesda-games, of spelen we iets anders?

Laat ook weten wat je speelt op het gloednieuwe Inside.Gamer.nl!

Michel musters

Ik ben begonnen aan Halo: The Master Chief Collection op de Xbox Series X. De Halo-games heb ik ooit allemaal één keer gespeeld, dus het werd de hoogste tijd om mijn geheugen op te frissen. Ik moest er weer even inkomen, maar inmiddels geniet ik weer volop van Halo: Combat Evolved. Het blijkt toch een unieke shooter, met de waves aan vijanden die in verschillende gedeeltes van levels verschijnen. Daarbij oogt het spel wat mij betreft uitstekend! Ik schakelde voor de gein tijdens het spelen even terug naar de oorspronkelijke graphics en het is wonderbaarlijk hoe de nieuwe versie er uitziet zoals ik mij de originele game herinnerde. Hopelijk ben ik na het uitspelen van al deze games niet Halo-moe wanneer Infinite uitkomt!

Halo

dennis mons

Het is vrijdag en ik heb geen idee. Ik heb geen Series X en geen PS5, maar als mensen tips hebben: drop ze. Wel weer zin in verrassende titel. Bring it!

Hangen in Galaxy's Edge

lars cornelis

Er staan ineens allemaal Bethesda Games op Game Pass, precies op tijd voor het weekend. Ik wil in ieder geval Doom 64 spelen, want dat is de enige classic Doom die ik nooit gespeeld heb en ik ben een sucker voor classic Dooms. Daarnaast wil ik Observer uitspelen dit weekend en daarna misschien beginnen aan de Dishonored-serie.

Doom 64

jacco peek

De laatste tijd ben ik aardig losgegaan op Animal Crossing. Ik heb m'n eiland een hele update gegeven, een voetbalveld gebouwd, een basketbalveld gemaakt en momenteel werk ik aan een dojo. Het is tof om weer een projectje te hebben en elke dag weer even terug te komen met een doel. Verder speel ik waarschijnlijk weer het gebruikelijke: Pokémon Platinum en Warzone!

Martin verschoor

Beetje knallen in Apex toch? Maar dan wel op de PS5, want ik heb die Switch-versie geprobeerd en dat is totaal niet te doen. Ik dacht dat het wel chill zou zijn in de handheld-modus, zo een beetje hangen op de bank. Maar die game draait op 20 fps en ziet eruit alsof je 15 bier op hebt en dan hebben we het nog niet over de besturing gehad met de Joy-Con. Wil je het spelen op de Switch, doe het dan met een Pro Controller en docked...maar dan kan je nog steeds altijd beter de PS4/5 of Xbox-versie spelen. Of gewoon lekker op pc, mag ook.

Dit artikel delen

Over de auteur