1. Wat spelen we dit weekend? 14 en 15 april

Wat spelen we dit weekend? 14 en 15 april

WAT SPELEN JULLIE ALLEMAAL DIT WEEKEND?

Lekker in de zon zitten, snowboarden en skiën. Dat is waar het overgrote deel van de redactie mee bezig gaat zijn dit weekend, die zitten namelijk in Oostenrijk. Wanneer zij de boards en ski's besturen, bestuurt het 'zielige' groepje dat is thuisgebleven de controllers en muizen. Wij komen in ieder geval na het weekend niet terug met gebroken benen. Hooguit met verkrampte duimpjes en meer kennis. Met behulp van welke games gaan jullie de duimpjes trainen? Laat het weten in de comments.

Martin Verschoor

Aangezien alles en iedereen in de sneeuw zit dit weekend, kan ik de redactie-PS4 mee naar huis nemen en daar lekker God of War op gaan spelen. Misschien vraag je jezelf af waarom ik dan niet ben mee gegaan om te gaan snowboarden....nou ik wist dat God of War ging uitkomen en nu kan ik die in alle rust spelen, zonder dat die andere gasten weer Puyo Puyo Tetris willen spelen ofzo.

God of War

ARran Winmai

Naast het Spring Blossom-evenement in Monster Hunter World ga ik ook aan de slag met de nieuwe Hearthstone-set Witchwood. Die luidt het nieuwe jaar in voor standard, wat betekent dat het formaat flink opgeschud wordt. Op het moment ben ik aan het experimenteren met een raar combo-deck (voor de geïnteresseerden: gebouwd rondom Shudderwock, Lifedrinker en Grumble) maar wie weet wat ik aan het einde van het weekend gebouwd heb. Verder ga ik ook aan de slag met de tijdelijke events in Overwatch. Ik speel het spel erg sporadisch, maar ik vind het voor evenementen wel leuk om even terug te komen en te ontdekken wat er allemaal nieuw is.

Pablo Bool

Ik heb als pc-gamer toch maar een PS4 gekocht. Dit had ik vorige week al gedaan net voordat het nieuws naar buiten kwam dat de PS5-devkits eruit waren gestuurd. Mijn eerste gedachte was natuurlijk, shit had ik maar op de de PS5 gewacht. Ik was al zeer sceptisch dat de console nog in 2018 zal uitkomen, maarja zo te horen is dat ook het geval. Ik heb de PS4 speciaal gekocht voor de nieuwe God of War die binnenkort uitkomt. Op de PlayStation 2 en 3 heb ik God of War dan ook helemaal kapot gespeeld. Nu moet ik daar nog even op wachten, dus vermaak ik mij dit weekend met Gran Turismo en lekker standaard met CoD. En als je vraagt: ja echt CoD? Ja ik ben emotioneel nog een 12 jarig kind, dus ik val precies onder de doelgroep.

THIJS BERNARD

Ik heb voor dit weekend een hele waslijst met games klaarliggen. Ik ben nog steeds bezig met Mother 3 en omdat die game met ieder nieuw hoofdstuk steeds vreemder wordt kan ik eigenlijk niet wachten om er meer van te spelen. In Overwatch is er momenteel een nieuw event gaande dus ik wil ook nog wat lootboxes grinden en ik heb ook het bijzondere idee opgevat om nu te gaan beginnen aan No Man's Sky. Aanstaande zomer krijgt die game een grote update, maar ik wil die game voor de moment ook nog proberen. Mijn verwachtingen zijn inmiddels bijgesteld naar redelijke standaarden. Op de Switch heb ik ook The End is Nigh binnengehaald want na Celeste had ik eigenlijk wel zin in nog een hele moeilijke platformer.

No Mans Sky

DENNIS MONS

Het gaat voor mij verdraaid lastig worden om te gamen, omdat we een lang weekend gaan skiën met het hele bedrijf. Maar ik zal me in het vliegtuig toch moeten vermaken dus ik neem sowieso mijn Switch mee. Nog geen idee welke game ik ga spelen maar ik zal gewoon even de Nintendo eShop induiken... en ik ben enorm verleid om dan Puyo Puyo Tetris aan te schaffen, want die Tetris-verslaving hier op de redactie begint zorgelijke vormen aan te nemen. En ik moet me natuurlijk wel kunnen meten met de anderen! #tetristraining

puyo puyo tetris

ELINE OOSTERLOO

Ik ga ook op wintersport met het bedrijf en dat bedoel dat ik een poging ga wagen niet al te hard op mijn bek te gaan tijdens het snowboarden. In het vliegtuig heb ik echter wel een paar uur de tijd om verder te gaan met Dragon Quest 5. Ik ben beland in Mostroferrato, waar ik de opdracht kreeg de Circle of Fire te vinden, een ring met speciale krachten. Ik vond de Circle of Fire in de kern van een vulkaan, toen ik plots omsingeld werd door lavamonsters. Oeps! In een boss fight hebben drie Magmans (of is het Magmen?) de vloer met me aangeveegd. Eigenlijk wist ik al dat ik niet ging winnen, want iedereen behalve mijn hero-personage is underleveld. Ach ja, na een beetje grinden stap ik zonder moeite de ring van vuur weer in. Eens kijken wie er dan zal branden!

Jacco Peek

Ik ga lekker verder met God of War, want die 50 uur om hem honderd procent uit te spelen is niet gelogen. Momenteel ben ik bezig met de uitdagingen van de game, die inderdaad uitdagend zijn. De laatste die ik deed vroeg me om honderd vijanden te verslaan zonder te sterven, wat me na een half uur onafgebroken hakken met de hakken over de sloot is gelukt. Op dit soort momenten ben je heel bij dat Atreus erbij is, want die jongen is heel goed in vijanden voor je bezighouden of net dat laatste beetje health wegnemen. Wat een heerlijke game is dit toch, ik kan er wel uren over praten.

God of War

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Assassin's Creed Unity en als het mee zit waarschijnlijk dit weekend ook nog Assassin's Creed Unity: Dead Kings.

  Ik begin dit deel echt telkens meer te waarderen.
 • PUBG en Overwatch:) Ik wil retribution event op legendary halen. De rest van de achievements heb ik al gehaald
 • PUBG, MHW, Forza 7 en dat sluiten we af met wat zeilen en schatjes zoeken met Sea of thieves. oh en denk nog even the Division opstarten nu deze one X enhanced is
 • @Grombeer, je hebt nog Tomb Raider liggen, misschien moet je die eens opstarten.
 • @Grombeer je praat tegen je zelf 🙃
 • @Martin Verschoor, niet opletten die gast is niet goed 😉
 • @Grombeer
  Gewoon negeren. Tomb Raider erin schuiven en gaan!
 • Tera ps4 !
 • Far cry 5, 1 schurk is verslagen, nog 3 te gaan. Begint steeds leuker te worden.
 • Verder met Ni No Kuni 2 en misschien nog wat Stardew Valley :)
 • Ben bezig met een Road To Infinity War. Lekker alle Marvel films die er tot nog toe zijn achter elkaar kijken. Momenteel speelt de eerste Guardians Of The Galaxy. Tussendoor nog proberen wat tijd vrij te houden voor Injustice 2: Legendary Day One Edition.
 • Jaloers op jullie, ik zou ook graag God of War willen spelen. Ik hoorde ook dat het helemaal aan gort trekken van de oppertrol zorew…uhm trol een waar genoegen is.
 • @AWESOMEDUDE3
  Ik ben iig blij dat mijn gifje hier 144 fps is…
 • Ni No Kuni II (PS4) en Mario + Rabbids (Switch).
 • Starfox zero voor de Wiiu en resistance denk ik en wat left4dead 1
 • Monster Hunter World en Ni No Kuni 2.
 • Closed alpha van "Hell Let Loose"
 • Monster hunter world en ook de overwatch event.
  It will b a great weekend.
 • Ik hoop dat ik de laatste uurtjes nog even kan besteden aan Turok (Lekker door tot 6uur in de ochtend :P)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren