1. Wat spelen we dit weekend? 14 en 15 september

Wat spelen we dit weekend? 14 en 15 september

Astral Chain, Borderlands 3, Control enBlasphemous

Veel van onze redacteurs zijn nog wel even uitgeput van de 24 uur Borderlands 3-stream, maar gelukkig zijn er altijd redacteurs door gewoon lekker door gamen. Ga jij ook nog wat spelen dit weekend?

Arthur van Vliet

Ik ben begonnen aan Control en... ik weet het nog niet helemaal. De game is wel erg chaotisch in hoe het z’n verhaal vertelt, de laadtijden zijn lang en heel divers is de gameplay vooralsnog niet. Het design is echter om je vingers bij af te likken - ik speel nog even door. En ik heb een Switch besteld

control

Sam Beesems

Ik was van plan nog een paar COG-soldaten af te knallen in de multiplayer van Gears 5, maar heb me enigszins laten verassen door de release van Borderlands 3. Helaas voor Gears 5 bleek er in de groepsapp genoeg animo om dit weekend co-op Psycho's aan gort te schieten, dus gaat deze Beast Master heel het weekend geweren verzamelen.

Borderlands 3

Marcel Vroegrijk

Ik ben inmiddels best een beetje hooked aan Blasphemous, wat gekscherend ook wel Bible Souls wordt genoemd. Ik zou het eerder Castsoulsvania noemen, want het is overduidelijk een mix tussen de map exploration-gameplay van Castlevania en de vaagheid en moeilijkheidsgraad van Dark Souls. Maar inderdaad: over alles is een bijbels bloed gegoten, dus alle personages die je tegenkomt smijten de ene na de andere Christelijke term naar je hoofd, als ze niet te druk zijn met zichzelf in de borst steken met een zwaard. Leuk spelletje! (edited)

Blasphemous

LArs Cornelis

PES 2020. Oh nee pardon, "eFootball PES 2020". Ik blijf die naam nog even belachelijk maken hoor. Maar verder ben ik blij dat ik eindelijk de nieuwe PES heb! Als het voetbalseizoen begonnen is jeukt het altijd om ook virtueel aan de slag te gaan met de nieuwe teams, maar dan moet je toch nog altijd even wachten op de releases van PES en Fifa. Inmiddels ben ik begonnen als hoofdcoach van Ajax. Kijken of ik het succesvolle seizoen van vorig jaar een vervolg kan geven.

eFootball PES 2020

Cody van den Bogert

Ik ga dit weekend lekker ontspannen, want het was een pittige week op de redactie. Even rustig in Astral Chain duiken en wellicht even de bèta van Call of Duty: Modern Warfare checken. Ik hoopte het hele weekend Borderlands 3 te gaan knallen, maar helaas dacht mijn vaste party hier anders over, dus daar begin ik van de week pas aan.

Astral Chain

Geert de Wekker

Door studiestress maak ik mijzelf helemaal gek en de laatste keer dat het zo erg was, stortte ik mij in Zelda: Breath of the Wild. Het is alweer enige tijd geleden dat ik mij daarin verloor, maar mijn vriendin heeft mij sinds een paar dagen ingehaald in de game en ik begin een beetje jaloers te worden over wat ze allemaal al ontdekt heeft. Dus vanaf vanavond wanneer ik mijn laptop en alles wat met mijn scriptie tot maandag achter slot en grendel heb gelegd, ga ik mijzelf helemaal zen maken in Hyrule. (edited)

Breath of the wild

Jacco peek

Ik heb waarschijnlijk even een Borderlands 3-pauze nodig, dus ik ga lekker Celeste verder spelen. De dlc is uit, dus heb ik m'n tweede playthrough hervat op de Xbox One. Ik ben nog steeds diep onder de indruk van hoe goed die game is en als ik de verhalen hoor is Farewell zeker de moeite waard. Verder is de Modern Warfare-bèta bezig en moet ik even Call of Duty spelen. Die game komt er ook al heel rap aan en het wordt tijd om m'n skills bij te werken.

Michel Musters

Voor de IG-recensie ben ik inmiddels al een werkweek bezig met Zelda: Link's Awakening... maar daar mag ik dus nog niets over zeggen, ook al ga ik daar heel het weekend mee verder. Mocht ik voor zondagavond het einde bereiken, dan ga ik lekker door met Astral Chain. Ik zit inmiddels in File 9 en ik voel mij heer en meester van de gameplay van deze heerlijke actiegame. Ik ben ook zeker van plan om enkele files te herspelen. Goede tijden voor Switch-eigenaren!

Zelda Links Awakening

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Van 't weekend aan Greedfall beginnen!
  Je weet wel, dat spelleke waar jullie als "game" site geen enkele aandacht aan besteden
 • Red Dead Online.

  De roleplay update is echt geweldig. Ben nu lvl 10 bij de bounty hunter en lvl 3 bij de trader.

  En m'n outlaw club is ook al weer lvl 34.
 • Astral chain. Begin een beetje te wennen en t gaat steeds beter.
 • Monster Hunter World Iceborne en PES 2020 daarnaast nog even WRC 8 en Torchlight 2
 • Borderlands 3 is aan het installeren op de one x.
 • Borderlands 3 ligt waarschijnlijk op de mat als ik straks thuis kom. Terwijl die installeert, ga ik ondertussen gewoon lekker verder met de vele te gekke multiplayer modi van Gears 5.
 • Succes met celeste chapter 9 Jacco.
  Ik ben er ook druk mee bezig. Het is………pittig :).

  Ben ondertussen al 2 levels tegengekomen waar ik dacht op te geven, maar beide uiteindelijk met 100+ keer dood te gaan per level gehaald…
 • @Newgamessuck wauw, zin in!
 • @Jack O

  Bijna uitgespeeld ondertussen. Ben bij het laatste scherm. Vanavond ga ik het afsluiten.
 • @Newgamessuck nice! Succes ermee, ik moet nog steeds de summit halen.
 • @Jack O

  Chapter 9 gehaald. 2821 dood gegaan.
 • @Newgamessuck netjes, gefeliciteerd!
 • Spider-Man op de PS4. Ondertussen al een paar uur rondgeslingerd en backpacks verzameld, bekende plekken bezocht en misdaden gestopt. Er schijnt ook een verhaal in dit spel te zitten, daar moet ik nog eens naar kijken binnenkort. WHEEEEEE!!!!!
 • @Rainking
  Het verhaal is echt ijzersterk vind ik. Zeker snel gaan spelen!
 • @blue_blade_3
  Ben zeker benieuwd. Zit nog redelijk aan 't begin.
 • @Rainking

  Neem je tijd! Het verhaal is kort, maar krachtig!
 • Michel! Ruilen van “baan”? :P
 • Borderlands 3 yeaaah boiiii…
 • PES 2020. De rede om FIFA 17 te skippen dit jaar.
 • Volgende week rond deze tijd is het Link's Awakening Time!!!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren