1. Wat spelen we dit weekend? - 15 en 16 februari

Wat spelen we dit weekend? - 15 en 16 februari

Beetje CoD, beetje Witcher, beetje Breakpoint, beetje Pokémon

Blam! Opgedonderd, werkweek! Het is weekend en dus ploffen we weer op de bank (of gaming stoel) om uren in onze favoriete games te steken. Maar wat spelen we dit weekend? En wat spelen jullie?

Jacco Peek

Modern Warfare season 2 is begonnen, dus ik spendeer dit weekend een groot deel aan grinden voor nieuwe wapens en attachments op Rust. Het eerste geweer is in ieder geval heel chill en ik ben blij te zien dat de vorige dlc-wapens te verdienen zijn door middel van simpele uitdagingen. Sowieso doet Infinity Ward het uitstekend qua support voor de game, met een hoop gratis content en een aardige Battle Pass. Daarnaast ben ik bezig met het verhuizen van pokémon naar Pokémon Home, waarvoor ik in Sun en Moon een hoop pokémon aan het breeden ben. Zo heb ik genoeg ruilmateriaal om via het GTS m’n Dex uit te breiden. Fijn weekend!

Call of Duty: Modern Warfare

Wesley Akkerman

Ook ik ben dit weekend waarschijnlijk bezig met verschillende Pokémon-games. Ik denk dat Pokémon Home een goed excuus is om de oudere spellen aan te slingeren, om te kijken waar je ook alweer gebleven was. Ik weet dat ik de Dex compleet heb in Sun, maar ik ben niet zo' speler met een living Dex. Dat vind ik dan te veel moeite ofzo, terwijl ik per Pokémon-game dan wel vrolijk allerlei beesten opnieuw grootbreng. Dont judge me. Ik weet dat ik was begonnen aan Ultra Moon, maar daar ben ik nooit mee verdergegaan. Er zitten daar nog wel wat interessante beesten in, dus ik ben bang dat ik dit weekend ergens in het donkere Alola hang. En anders ben ik wel bezig om de Dex in Galar aan te vullen, aangezien we nu meer dan dertig extra beesten kunnen trainen. En ik ben gewoon heel benieuwd hoe het Home-systeem werkt, want door drukte ben ik er nog niet aan toegekomen (luxeprobleem hoor als freelancer, maar een f in de comments voor m'n vrije tijd wordt gewaardeerd).

pokemon home

Bert de vries

Ik ga ook bezig met Pokémon. Soort van. Ik ben aardig ver in TemTem en ik vermaak me er prima mee. Het is overduidelijk een game in ontwikkeling, maar biedt wel al behoorlijk wat content en een soms pittige moeilijkheidsgraad. Meer heb ik ook niet nodig. Verder heb ik een kekke nieuwe laptop gekocht die eigenlijk niet bedoeld is om fanatiek op te gamen, maar de ervaring leert dat ik het zeker ga proberen. Waarschijnlijk door middel van GeForce Now, wat tot dusver een hele interessante dienst lijkt te zijn. Mooi om te zien hoe NVIDIA zonder enige vorm van lawaai de markt betreedt en meteen de beste basis in handen heeft.

Michel musters (valt in herhaling)

Ik begin echt grondig in herhaling te vallen, maar ik blijf bezig met de Switch-versie van The Witcher 3: Wild Hunt. Ik ben inmiddels dik over de vijftig uur heen en zit tegen het einde van act 1, maar probeer ondertussen nog de meeste zijmissies te doen en alle Witcher-schoolgear te verzamelen en te upgraden. Als het zo doorgaat ben ik nog lang niet klaar in ieder geval...

witcher switch

Zoë Bonefaas

Ik ga dit weekend verder met We Happy Few. Jaren geleden heb ik dit spel voor het eerst aangeschaft toen de game nog in de beta zat. Ik irriteerde me toen ook nog wel aan de vele bugs en ben vervolgens gestopt met het spel. Vorige maand heb ik We Happy Few weer gedownload, dit keer op de Xbox en ben ermee gaan spelen. Ik was best blij met hoe het spel geworden was. Vergeleken met de laatste keer dat ik het spel had gespeeld had de game nu ten minste een beter en duidelijker verhaal. De wachttijden van het laden zijn nog wel erg lang, maar ik vind dat het wel waard. De lore van het verhaal en de art-style past echt volledig in mijn straatje.

We Happy Few

Jolien Mauritsz

Ik ga dit weekend net zoals Michel aan de slag met The Witcher 3: Wild Hunt op de Nintendo Switch. Ik heb de game net voor de kerst aangeschaft en ben er helaas nog niet zoveel aan toegekomen. Daar wil ik dit weekend verandering in brengen! Mijn plannen zijn om voor het einde van weekend de Family Matters af te ronden. Ik ben nu bij het punt waar ik de Lubberkin moet volgen naar de locatie van de Bloody Baron's vrouw en dochter. Ik heb al de nodige monsters op de kaart gezien, dus dat gaat vast leuk worden...

the witcher

Dennis Mons

Afgelopen week was ik bij een vriend van me op bezoek die druk bezig is met Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. En ik moet toegeven dat ik me meer dan vermaakt heb met gewoon een beetje meekijken. Dat hele gebeuren met stats en upgrades zit ik een beetje tegenaan te hikken, maar op zich vind ik de missies, en de manier waarom je ze kunt spelen, wel erg vet. Dus weet je wat: fuck it. Ik ga gewoon full stealth knallen dit weekend!

ghost recon breakpoint

Cody van den Bogert

Ik heb mezelf weer eens ingeschreven voor de Weekend League, het wordt dus vooral Fifa voor mij. Daarnaast speel ik ongetwijfeld nog een aantal potjes Apex. Tot nu toe bevalt seizoen 4 heel goed, en die Diamond-rang staat nog steeds op de planning!

fifa 20

Thijs Barnhard

De Bad Seed DLC van Dead Cells is zo verschrikkelijk fijn dat ik nu weer helemaal in die game zit. Ik heb al een tijdje een Boss Cell, maar ik ben nog even bezig op het normale niveau om wat betere gear bij elkaar te sprokkelen. Daarnaast ga ik dit weekend ook aan de slag met Kunai. Het eerste uurtje smaakte naar meer, maar verder ben ik nog niet gekomen. Nog een grote game dit weekend: Dreams. Ik heb deze game al een paar maanden niet meer opgestart dus ik ben heel erg benieuwd naar wat er nieuw is vergeleken met de early access-versie.

Dead Cells Bad Seed

Dit is dus wat wij spelen? Wat spelen jullie dit weekend?

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik ben gister begonnen aan de remaster van Yakuza 3. Dus daar vermaak ik me prima mee. En aangezien ik de Remaster Collection gekocht heb, heb ik deeltje 4 en 5 ook al klaar staan.
 • Super Smash en Borderlands 3.
 • Pokemon is weer heerlijk in trek zo op deze manier bij jullie! Zelf heb ik van de week alles overgezet naar Pokemon HOME. Was echt heel simpel en snel. Verder heb ik ook geen living dex maar begint het wel te kriebelen zo. Eigenlijk is het zo meer een uitdaging omdat je de beestjes niet zomaar breed en dan weer terugzet omdat dat nu simpel weg niet kan. Maakt de uitdaging weer lekker groot. Gelukkig krijgen we er 200 bij over een paar maanden en zitten er nog maar 300 opgesloten helaas.
 • @Snafu9
  Ik heb ook alles overgezet. Wou eerst alles wat niet naar Sword kan in de bank houden, maar dan zal je zien dat ik over 3 maanden weer moet betalen daarvoor. Mij niet gezien.

  107 shinies nu in Sword en de andere 145 staan mooi op mn telefoon zo. Dikke prima.

  Wel jammer dat ik ze niet in ranked kan gebruiken, maargoed je kan ook niet alles krijgen.
 • @blue_blade_3
  Nee precies Pokemon Bank is tot 12 maart geheel gratis daarna moet je weer dokken. Dus ik heb al me spellen leeggehaald en op bank gezet daarna naar HOME hahaha.

  Hoezo kan je ze niet in ranked gebruiken? Zijn het gehackte Pokemon?

  Heb nu iets van 1500 Pokemon in HOME staan dus ben tevreden zo
 • @Snafu9
  Sorry voor de late reactie. Het zijn geen gehackte Pokémon, maar voor ranked moeten ze afkomstig zijn uit de galar regio. En dat zijn ze niet.
 • @blue_blade_3
  Oooh op die manier. Ik lees het nu ook ja dat dat niet mogelijk is. Ik verwacht wel dat dit voor volgend seizoen verandert wordt omdat Pokemon HOME nu uit is en daardoor oude Pokemon kan overzetten.
 • @Snafu9
  Seizoen 3 laat alleen dr andere starters toe, en volgens mij moeten ze dan alsnog in deze game gebreed worden. Ik vrees dat het nog wel even duurt voordat we de oude mons mogen gebruiken
 • @blue_blade_3
  Ze moeten gevangen of gebroed zijn in Pokemon Sword/Shield of gegeven via Pokemon HOME. zoals ik dat laatste dus lees is als ik de Pokemon uit HOME overzet dat het dus dan wel lukt. Of ik lees het verkeert en ze zijn via Pokemon HOME gegeven maar moeten dan alsnog uit een Sword/Shield komen van iemand anders.

  Als het maart is probeer ik het gewoon kijken wat er gebeurt. Vind het sowieso wel raar als ze dit niet zouden toestaan. Dan ben ik elke game bezig om weer allemaal Pokemon competitief te krijgen terwijl ik het soms al zo lang vind duren. Ik heb er namelijk echt heel veel vanuit oude spellen bij elkaar gemaakt en elke keer heb ik ze kunnen gebruiken
 • @Snafu9
  Dan hoop ik dat je gelijk hebt want dat gaat mij ook een hoop werk schelen:p

  Heb trouwens een ghost team gemaakt voor ranked doubles en ondanks dat het niet echt perfect is win ik wel 55%.
 • @blue_blade_3
  Zo dat is wel knap alleen Ghost type team maken en dan wel meer dan de helft winnen! Ik ben nu vooral bezig in de Battle Tower om te oefenen met veel teams die nu uit Pokemon HOME komen en online een battle maar geen ranked battles nog.

  Ja laten we het hopen we wachten het af over een week haha
 • Waarschijnlijk heel veel assassin's creed 2. En heel misschien nog wat RDO, alleen heb ik alle rollen Max lvl en heb ik outlaw pass nummer 2 ook al helemaal voltooid dus ik moet wachten op de nieuwe rol en outlaw pass nummer 3.
 • Sleeping dogs, Tales of Zesteria en Fifa 20 voor een beetje PC liefde.
 • COD season 2,hierbij krijg ik hulp van mijn jongste badass (7 jr.), die vaak niet onder doet voor pa.
  Ben ik nu een slechte vader?
  Fijn weekend allemaal!
 • Ik heb vorige week een impulsaankoop gedaan: South Park: Fractured But Whole voor de switch. Sinds een South Park game voor de psone waarin je gele sneeuwballen kon gooien, is dit mijn eerste SP game en het is leuk om eens in die herkenbare wereld te vertoeven. Het spel is daarnaast ook alleraardigst.

  Verder speel ik nog steeds horizon Zero dawn.
 • Ik heb weer zin om lekker in World of Warcraft rond te lopen. Weet niet wat het is maar ik blijf terugkeren naar die game. Niet meer op Geforce Now trouwens, Blizzard ging blijkbaar niet akkoord met de service. Beetje vreemd maar Blizzard games draaide ook niet goed bij mij op GFN, de rest wel. Misschien is het daarom er af. Anyway, mijn abbo is daarmee opgezegd. Fijn weekend
 • Stardew Valley en Farm Together en dat was het denk ik wel.
 • Wrm heeft bijna niemand interesse in dreams op de PS4? Het is echt een topgame beste mensen. Zeker eens proberen.
 • @CyberFl
  Ik speel al de beste game; Pokémon Sword. Perfect!
 • @blue_blade_3

  Goed voor jouw jochie (thumbs up)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren