1. Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 juni

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 juni

Layers of Fear 2, Crypt of the Necrodrancer en Titan Quest

De (gezellige) drukte van E3 zit er weer op en onze redactie heeft nu al zin om dit weekend lekker te ontspannen met hun favoriete games. Lees snel verder voor wat inspiratie.

Bert de vries

Op het moment van schrijven, heb ik nog geen duidelijke plannen. Momenteel speel ik graag Titan Quest op m'n Switch. Ik heb ook Diablo III in huis, die op alle vlakken beter is, maar toch blij ik maar hakken en beuken in de mythologische wereld van Titan Quest. Verder ga ik maar eens beginnen aan de enorme backlog voor m'n ps4 en moet ik even uitvinden hoe ik die gratis dlc voor Borderlands 2 opstart. Fijn weekend, iedereen!

Thijs Barnhard

Ik speel dit weekend zowel een nieuwe Legend of Zelda als een nieuwe Crypt of the Necrodancer. Het helpt dat Cadance of Hyrule een spin-off is van beide series. Daarnaast vind ik het echt de hoogste tijd dat ik ein-de-lijk eens aan Red Dead Redemption 2 ga beginnen. Misschien start ik dan ook meteen even seizoen 1 van Deadwood op.

Cadence of Hyrule

Dennis Mons

Heb mezelf weer even opgegeven om een review te pennen voor het blad Power Unlimited (lees: Martin heeft me het opgedragen), maar ik speel dus het hele weekend Layers of Fear 2. Het is niet alsof ik daar trouwens geen zin in heb, want ik ben wel te porren voor een horrorgame die het niet meteen moet hebben van jump scares. Ben er al een tijdje mee bezig trouwens, en het is vooralsnog een haat/liefde-verhouding. Het is namelijk meer interactief story telling dan een typische game. Je moet dus puzzelen om delen van het verhaal los te peuteren. Hoe dan ook speel ik graag verder, puur ook vanwege het feit dat de makers van deze game straks ook met Blair Witch komen die deze E3 is aangekondigd. En ook daar kijk ik enorm naar uit.

Layers of Fear 2

Martin verschoor

Elk vrij moment dat ik heb speel ik Apex Legends, want dat vind ik leuk. Aangezien het weekend is opgericht om leuke dingen te vieren, ga ik lekker Apex Legends spelen. Nu ik het toch over Apex Legends heb...het volgende weekend kan je samen met mij Apex LEgends spelen op GameDay in Den Helder. Lekker samen in een squad een zooitje overwinningen binnenhengelen. Dus als je Apex Legends net zo leuk vind als ik dat vind, dan zie ik je dit weekend online en volgend weekend in Den Helder.

Apex Legends

Bas Vroegrijk

De beste JRPG voor de Super Nintendo is na 24 jaar eindelijk officieel in het westen verschenen (suck it, Chrono Trigger). Dus ik ga een weekend lang voor de zoveelste keer Trials of Mana spelen. Veertig dollar voor een SNES-game op je Switch voelt als een flinke smak geld, maar ik had voor dit specifieke spel met gemak het driedubbele betaald. Ik kan nog steeds niet geloven dat dit eindelijk gebeurd is. Wauw.

Trials of Mana

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Oeps, we zijn deze gisteren helemaal vergeten online te zetten
 • @Thijs Barnhard
  Ik raakte al in paniek. Nu weet ik niet wat andere gaan spelen dit weekend! Deed geen oog dicht vanacht;)

  Ik ga in ieder geval verder met shinies hunten in Pokémon, en misschien apex toch maar weer een kans geven.
 • Destiny 2, MotoGP 19 en Warhammer Chaosbane
 • @ Bas Vroegrijk:
  Ik deel je vreugde. Na een paar keer teleurgesteld te zijn (1995 en rond de eeuwwisseling) is het na 24 jaar EIN-DE-LIJK zover. Ik heb 'm ook meteen binnen gehaald. De naam Trials Of Mana zal even wennen worden nadat ik 'm al 24 jaar Seiken Densetsu 3 en Secret Of Mana 2 genoemd heb. De remake die begin volgend jaar uit moet komen ziet er ook leuk uit, een stuk beter dan de Secret Of Mana remake van vorig jaar, dus die zal ik ook zeker kopen. Ik had begrepen dat ze het verhaal hier en daar wat uitgebreider maken.

  Dus sowieso ga ik Trials Of Mana spelen dit weekend. Verder nog Bloodborne voor de tweede keer uitspelen en een begin maken aan een derde playthrough om de laatste paar trophies van de main game en die van The Old Hunters proberen te verdienen. Al zal dat wel een tijdje gaan duren.
 • Ik weet het nog niet. Ik heb eigenlijk vrijwel alles uitgespeeld nu en wacht op
  Super Mario maker. Heb God of war wel van iemand geleend. Ligt er al een tijdje, ik ben ergens op de helft, maar ik heb op een of andere manier niet echt zin om er mee verder te gaan.
 • Dat word zeer waarschijnlijk Assassin's Creed Origins, maar kan ook zo zijn dat ik Final Fantasy VII Remastered ga spelen.
 • Verder met dothack,voor de rest eigenlijk weinig
 • Ik ga aan de slag met smash bros ultimate en verder leren voor de tentamens…
 • @xcollin
  Succes met je tentamens!
 • @xcollin

  Goed idee. Ik ga komende twee weken lekker online smash spelen tot SMM2 uit is.
 • @Blue_blade_3
  Bedankt!

  @Luigi1985

  Yes, kan lekker een paar potjes tussen het leren doen. Daarna wachten op SMM2!
 • Heb Nioh gehaald afgelopen week en ga daar dit weekend eens goed voor zitten. Volgens vele een topper die ik nu dan (eindelijk) ga spelen.
 • Gisteren mijn scriptie ingeleverd en vervolgens gelijk een maandje membership Old School Runescape gekocht :)
 • @Tom12345

  Zijn er nog veel mensen die dat spelen dan? Ik begreep dat de meeste worlds steeds meer uitgestorven raken.
 • @iknatuurlijk
  Op dit moment spelen er zo'n 80-100k mensen. Ik weet niet hoe dat een paar maanden geleden was, want ik speel zo nu en dan even een maandje en dat houd ik het weer voor een half jaar-jaar voor gezien.
 • Planet Coaster, Forza Horizon 4 (LEGO DLC) en een singleplayergame, maar ik weet niet welke.
 • Is Titan quest tof Bertje?
 • @benjaminben Diablo III >>> Titan Quest >> Victor Vran

  Dat is zo'n beetje de volgorde. Ik zou altijd voor Diablo III gaan. Maar die heb ik nu al helemaal grijs gespeeld op de Switch (beste versie, imo). Dus dan is Titan Quest wel aardig. Speelt best aardig, maar voelt heel sterk als een port.
 • @Bert de Vries

  Oke dank, twijfelde erover namelijk
 • The Division 2, FallOut, Anthem, Ghost Recon Wildlands, Superflight, en natuurlijk Doom.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren