1. Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 september

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 september

Het is alweer weekend, dus we hebben weer wat vrije tijd. Wat het weer gaat doen is altijd afwachten, maar we gaan zeker goed ontspannen. Nieuwe Fifa 19 demo is uit, Shadow of the Tomb Raider is eindelijk te koop. Genoeg keuze! Daarom gaan wij ook dit weekend weer lekker gamen. Jullie ook? Laat het weten in de comments.

Dennis mons

Vorig weekend hoopte ik los te gaan met Spider-Man, maar ik heb slechts een uurtje kunnen spelen. Maar nu heb ik ook een dilemma; hoe ga ik mijn tijd verdelen tussen Spidey en Shadow of the Tomb Raider? Die laatste heb ik al een uur kunnen spelen én kunnen meekijken tijdens ons awesome eventje waar we zes mensen de game al hebben kunnen laten spelen. Dus ik ga een verward, overschakelend persoon zijn dit weekend.

Shadow of the Tomb Raider

Jacco Peek

Hoogstwaarschijnlijk ga ik nog twee dagen genieten van de Blackout-bèta. Ik begin er langzaam beter in te worden, maar ik heb nog niet kunnen winnen. Onder andere omdat tijdens de stream in de slotfase iemand te lijf ging met een halfleeg magazijn, vanwege het feit dat m’n eigen hoofd de inventory blokkeerde. Dit weekend ga ik met m’n PS4 richting een vriend om duo’s te spelen, dus hopelijk krijg ik een kans om het goed te maken. Daarnaast ga ik The Dragon Prince checken op Netflix, een animatieserie van de makers van Avatar: The Last Airbender en Uncharted 3. De recensies zijn lovend, dus als groot fan van beide series ben ik heel benieuwd!

Geert de wekker

Aangezien er nieuwe Pokémon te vinden zijn, zoals de Legendary Birds; Articuno, Zapdos en Moltres en er véél Kanto-Pokémon verschijnen, ga ik mij dit weekend volledig storten op zo vaak mogelijk Pokémon Go spelen. Ik kan niet wachten tot Mewtwo eindelijk in het spel gaat komen. Mocht het toch slecht weer worden en ik genoodzaakt binnen moet blijven, ga ik lekker op de bank de volledige trilogie van Captain America kijken. Rustig weekendje dus!

Rick bloemzaad

Ik heb besloten om mij dit weekend te storten op Super Mario Odyssey. Ik ga een poging doen om alle Power Moons te halen in elke wereld. Kort geleden kwam ik al een pittig moeilijke uitdaging tegen waarbij ik honderd keer achter elkaar moet touwtjespringen zonder één keer het touw aan te raken. Tot nu toe ben ik nog maar bij 55 gekomen, dus ik ga die uitdaging als eerste aan en hopelijk gaat het niet teveel frustratie opleveren voordat ik de Power Moon verdien. Daarnaast ga ik uitgebreid de demo spelen van Fifa 19. Ik heb deze al kort kunnen spelen en heb veel plezier beleefd aan de game. In ieder geval genoeg te doen dit weekend.

Fifa 19 Dybala

wout van aken

Door een flinke griep heb ik deze week vooral veel op bed gelegen. De uren waarin ik mij wel goed genoeg voelde heb ik mij opvallend vermaakt met de single-player content van The Boomsday Project in Heartstone: Puzzle Lab. Ik heb tot nu toe enkel de mirror-levels gedaan, waar je in steeds moeilijkere levels de boardstate van je tegenstander precies moet nabouwen. Ik hoop dit weekend met een beter werkend brein eindelijk de laatste van deze puzzels op te lossen. Ze zijn soms lekker pittig en ik kan ze van harte aanraden als je eens wat anders wilt doen in Heartstone!

Thijs Barnhard

Spinnen-mans! Ik zit volgens mij nog maar op een kwart van het verhaal omdat ik steeds word afgeleid door alle backpacks, research stations en willekeurige groepjes criminelen. De missies zijn ook prima te pruimen dus eigenlijk is het een beetje dom dat ik er nog zo weinig tijd in heb gestoken. De afgelopen week heb ik ook een kleine twee uur Dragon Quest XI gespeeld. Voor een game die in alle waarschijnlijkheid honderden uren lang is is dat natuurlijk helemaal niets. Ik heb ook het hele domme idee opgevat om alle eindbazen nog een keer te verslaan in de Godmaster van Hollow Knight. Die Nightmare King Grimm is na een weekendje wel te doen toch?

Hollow Knight

Eline Oosterloo

Ik ben er nog niet zo over uit wat ik ga doen dit weekend. Waarschijnlijk gaan er een paar potjes Hearthstone in en ga ik verder met Divinity Original Sin 2. Toch heb ik wel heel veel zin om weer Diddy Kong Racing te spelen. Dat is (niet zo) heel stiekem mijn favoriete racegame. Ik zou eigenlijk moeten oefenen met T.T. om te kunnen speedrunnen, maar Pipsy is toch echt mijn favoriet.

Diddy Kong Racing

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dragon Quest XI, ik zit er nu 49 uur in en ik kan alleen maar zeggen deze game is zo awesome en goed dat het mijn GotY van 2018 gaat worden ( kan echt totaal geen één game opnoemen die nog moet uitkomen die dit gaat ontkrachten)
 • @Meta_coola
  Mooi man! Ik heb Spiderman uitgespeeld en na alle goede verhalen over Dragon Quest XI ga ik er morgen aan beginnen. Ben benieuwd, heb zin in een traditionele rpg en de grafische stijl spreekt me heel erg aan
 • @Meta_coola same here, ben benieuwd hoe de fights zich verder gaan ontwikkelen, ze worden nu al wat tactischer en zit nog maar op 20 uur dus ben benieuwd naar de echt grote enemies straks
 • Dat wordt puyo puyo tetris.
 • Destiny 2, PES 2019 en Dragon Quest XI
 • Dragon Quest XI. Zit nu op bijna 40 uur en als ik de trophies moet geloven, ben ik op ongeveer één derde. Nog genoeg te doen, dus.
 • Dragon Quest XI, helaas door mijn studie nog veel te weinig kunnen spelen en dit weekend is ook weer druk druk druk…
 • Hollow Knight wederom. Hoop m een keer uit te spelen. Heb t gevoel dat ik er bijna ben. Echter kosten sommige boss fights me onbewust erg veel tijd. Als ik m af heb wijd ik er misschien een memberrecensie aan.
 • Ik ga me bezig houden met Planet Alpha en Dead Cells. Leken me wel geinige Indie games.
 • @Paper_Mario ik heb dead cells eergister ook gehaald en wat een heerlijke game
 • Niemand blackout beta? Al paar potjes gespeeld maar ik kan nu al zeggen dat dit een topper word.
 • @Pinda NL
  Ik heb nog wel een aantal kanttekeningen bij die beta. Godsakker wat zijn sommige dingen ongebalanceerd zeg.
 • @Pinda NL
  De eerste potjes was ik ook erg enthousiast, maar na twee uurtjes kwamen er steeds meer crashes en issues voorbij. Toen was ik er vrij snel klaar mee..
  Zal hopelijk gefixed worden en ik weet dat hier een beta voor is, maar was alsnog een redelijke dooddoener.
 • Voor mij wordt het Bioshock en Hollow Knight en als ik de kans nog heb Black Out maar dat zie ik nog wel. Bioshock verrast mij erg en is een toffe game! Jammer alleen dat sommige dialogen verder gaan tijdens het schieten op vijanden…
 • COD Blackout natuurlijk maar het valt me tegen omdat ik 4 keer geen wapens meer kon vinden !!!Dus een sitting duck Ik ben uiteindelijk op 17 september 8e geworden zonder een schot te lossen, wel dood door de cirkel.
 • Dragon Quest 11 wordt er gespeeld, en dat zal voorlopig niet veranderen want ik zit nog maar op 20 uur spelen. Wat een game mensen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren